Gündem
Giriş Tarihi : 09-04-2017 10:04   Güncelleme : 09-04-2017 10:04

Ya hürriyet ya zillet! Ya millet başa ya kuzgun leşe

Batı’nın bütün siyasetçileri, gazeteleri ve besleyip kontrol ettikleri terör örgütleri neden 16 Nisan’ı dert edindiler?

Ya hürriyet ya zillet! Ya millet başa ya kuzgun leşe

Niye hep birlikte bütün emperyalistler “HAYIR” diyor? Bizi çok sevdikleri için mi? Türkiye büyük dönemece girdi ve kontrolü ellerinden kaçırıyorlar da o yüzden. Türkiye artık Batı’nın sahip olduğu dengelere tapan korkak bir ülke değil; içeride ve dışarıda kendi kararını verebilecek güçlü bir ülkedir. Bizim üzerimize plan yapan kim varsa hepsi, tek tek 100 yıllık tezgâhlarını bozmak zorundadır.

Sürekli arkadan iş çeviren sinsi devlet yapılarını yıkıp yerine milletin hâkim olduğu devleti kurmak için EVET.

Biz çağdaşız, biz biliyoruz, biz moderniz, biz zekiyiz diye dolaşıp, kendinden olmayan herkese cahil, koyun, aptal diyen bir avuç azınlık akıl hastasının fildişi kulelerini yıkıp yerine Anadolu’yu hem iktidar hem de muktedir yapmak için EVET.

Bizim istemeğimiz bir şeyi yaparsanız sizi denize dökeriz diyen, İstiklal Mahkemesi cellatlarının torunlarının barbarlık hâkimiyetini yerine medeniyet kurmak için EVET.

Fetullahçı Terör Örgütü ve PKK militanlarının tehditleriyle propaganda yapan mandacı muhalefetin zillet şatolarını yıkıp yerine şerefli ve onurlu bir devlet kurmak için EVET.

Gönüllü olarak sömürge olmayı kabul eden “ev zencisi” onursuzların çağdaşlık zırvalarını yıkıp yerine hür ve güçlü bir nesil yetiştirmek için EVET.

Hantal, eski kafalı, tutarsız, korkak ve kendi ikbali için devleti kilitleyen bürokrasiyi yıkıp yerine hızlı karar veren, hızlı uygulayan cesur bir sistem için EVET.

Hiçbir sorumluluğu olmayan, yargılanamayan hesapsız Cumhurbaşkanı yerine, yargılanan ve millete hesap veren Cumhurbaşkanı için EVET.

Her 10 yılda bir yapılan darbelerle delik deşik edilip, krizlerden sonra koma halinde Batı’ya ikram edilen dayatmalarla paramparça edilen tuhaf sistemin değişip yerine millet kimi diyorsa onun başkan olduğu bize ait bir sistem için EVET.

Meydanlarda cam çerçeve kırarak, terör örgütlerine silahlı militan olarak ve kalan zamanlarında gâvurdan özenilmiş bunalımlarında sürünen gençlik yerine 18 yaşında kendi devletini yönetmek için söz sahibi olan bir gençlik için EVET.

adminadmin