Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-10-2019 14:14   Güncelleme : 01-10-2019 14:14

Yakakent’e İlçe Başkanı Dayanmıyor

BRT Haberin haberine göre : AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel,ile yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde Genel Yayın Yönetmenimize işlerinin yoğunluğundan dolayı istifa ettiğini ifade etmişti.

Yakakent’e İlçe Başkanı Dayanmıyor

YAKAKENT’TE ARAŞTIRMA YAPTIK

Yakakent’te görüştüğümüz  İsmini vermek istemeyen  AK Partili Belediye Meclis üyesi , Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Yönetimi ve Gençlik Kolları’nın istifa nedenin Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, olduğunu  iddia etti.

KIYMA KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYOR

Görüştüğümüz AK Partili Belediye Meclis üyesi  yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,Önceki Dönem ilçe Başkanı olan Sefer Tek’i de görevden aldırmaya çalışmış ve yapılan baskı sonucu  Genel merkez tarafından istifaya zorlanmıştı.

Şimdi  de aynı şeyler yaşanıyor.

Yakakent Belediye Başkanı Kıyma’nın AK Partili olduğuna inanmadığını ifade eden AK PARTİ Yakakent Belediye Meclis üyesi, Zaten Kıyma yüzünden şehir merkezinde ciddi bir oy kaybı yaşadık.Köylerden gelen oylar bizim seçim almamızı sağladı dedi.

Kıyma’yı partililer olarak biz çok uyardık.

Teşkilat olarak biz kendini çok uyardık, Yakınlarını işe alma, Belediye alışverişlerini yakınlarının iş yerlerinden yapma, Yakakent’te bulunan  esnaflardan sırayla yap dedik.

Ama  O Hep bildiğini yaptı.

Teşkilatı hiç dinlemedi.

Yakakent’te bitmeyen yollar, toz toprak içinde, ilçemize turist gelmiyor bu yolları bir an önce yap dedik ama hiç birini yapmadı.

Kıyma, kendi işine karışmayacak her dediğini yapacak, onun yaptıklarına da göz yumacak  bir ilçe başkanı arıyor.Onun için’de Makamını kullanarak işine gelmeyen İlçe Başkanlarını Genel Merkeze,Samsun Milletvekillerine  ve Samsun İl Başkanına şikayet ediyor.Dedi.

Kaynak - BRT Haber

 

adminadmin