Genel
Giriş Tarihi : 30-06-2018 15:34   Güncelleme : 30-06-2018 15:34

Yasin Kitapları ve Fiyatları

​Çeşitli nedenlerle düzenlediğiniz mevlitler için bazı hediyelik malzemelere ihtiyacınız olabilir.

Yasin Kitapları ve Fiyatları

Mevlide katılanlara hatıra olarak verebileceğiniz bu hediyelikler arasında en çok dikkat çeken Yasin kitapları oluyor. Son dönemde model seçeneklerinin de genişlemesi ile birlikte çok sayıda kişi yakınlarına hediye etmek için bu tasarımlara yönelmeye başladı. Sadece mevlit değil hav ce umre dönüşünde de hediyelik olarak tercih ediliyor.

Bu arada Yasin kitapları artık kişiye özel olarak da dizayn edilebiliyor. Elbette iç bölümünde herhangi bir değişiklik yapılmıyor. Ancak kapak bölümüne istenen kişinin adı yazılabiliyor ve bu sayede kişiye özel olarak dizayn edilmesi mümkün olabiliyor. Kadife kapak tasarımı eşliğinde de hazırlanabilen kitapların son derece şık bir hediyeliğe dönüşmesi de mümkün oluyor.

Özel Süslemeli Yasin Kitapları

Seçeneklerin son derece geniş olduğundan söz etmiştik. İsim yazılı kişiye özel Yasin kitapları modellerine alternatif olarak özel süslemeli olan modeller de tercih edilebilir. Üzerinde dini motiflerle süslemeler bulunan bu tasarımların da göz alıcı bir duruş kazandığını belirmeliyiz. Farklı renk seçenekleri eşliğinde hazırlanan kitaplar için toplu olarak da sipariş verebiliyor.

Eğer geniş katılım olacak bir mevlit düzenliyorsanız siz de toplu olarak sipariş verebilir ve çok daha uygun fiyatlardan istifade edebilirsiniz. Seçenekleriniz arasında kutulu olarak hazırlanan modeller de var. Şık bir kutu içerisinde sunumu yapılabilecek olan kitapların da büyük bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Hediye olarak bu tasarımlara da göz atın.

Yeni Yasin Kitabı Modelleri İnternette

Bu özel tasarımları incelemek için internetten faydalanın. Online olarak en yeni Yasin kitaplarına göz atabilir ve hatta uygun fiyatlar eşliğinde siparişinizi de verebilirsiniz. Bu sayede hediye için ayırdığınız bütçeden de tasarruf yapmış olacaksınız. Ancak sipariş vermek için güvenilir bir adres seçmeniz de büyük önem taşıyor.

Bu noktada https://www.mevluthediyesi.com/mevlut-icin-yasin-kitaplari adresini seçebilirsiniz. Onlarca farklı hediyelik seçeneği sunan bu adreste söz ettiğimiz Yasin kitapları da geniş bir seçenek yelpazesi eşliğinde ziyaretçilere sunuluyor. Ayrıca fiyatların da bir hayli uygun olduğunu bilmenizde fayda var. Toplu olarak da sipariş verebileceğiniz bu tasarımlar kaliteli olduğundan güvenle tercih edilebilir.

Bu İçerik Mevluthediyesi.com Sponsorluğunda hazırlanmıştır.

 

 

adminadmin