Spor
Giriş Tarihi : 23-05-2014 09:46   Güncelleme : 23-05-2014 09:46

YAZ SPOR OKULLARI TOPLANTISI ANTRENÖRLERLE YAPILDI

29 Haziran 2014 Pazar günü açılışı yapılacak olan Yaz Spor Okulları’nın değerlendirme Toplantısı Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.29 Haziran 2014 Pazar günü açılışı yapılacak olan Yaz Spor Okulları’nın değerlendirme Toplantısı Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

YAZ SPOR OKULLARI TOPLANTISI ANTRENÖRLERLE YAPILDI
Toplantıda açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş;” Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için ükemmel bir imkân olan okullarımız, aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı. Ailelerin, çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı olduğunu görmek güç veriyor.
 
''5–18 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerimizin Yaz Spor Okullarına kayıtlarının devam ettiğini hatırlatan Demirtaş; Veliler başvuruları İl Müdürlüğümüze, İlçe Müdürlüklerimize ve kurulacak olan standlarımıza yapabilirler. Bu Yılda 29 Haziran da  Yaz Spor Okulları açılışını gerçekleştireceğiz.  Ama bu yıl önceki yıllara göre farklı bir etkinlik planlıyoruz. Şenlik havasında yapılmasını düşündüğümüz açılış törenine tüm çocukları ve ailelerini bekliyoruz.'' dedi.
adminadmin