Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2013 19:16   Güncelleme : 26-12-2013 19:16

YENİ TÜRKİYE'NİN İSTİKLAL SAVAŞI

Operasyonu il başkanları toplantısında değerlendiren Başbakan Erdoğan "Bu yolsuzluk soruşturması değil, millete tezgâh. Yeni Türkiye'nin yürüyüşünü kimse durduramayacak" dedi

YENİ TÜRKİYE'NİN İSTİKLAL SAVAŞI
Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonunu "Bu süreç yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesi sürecidir" sözleriyle değerlendirdi. Erdoğan, dün AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında şu mesajları verdi:

 YOLSUZLUKLARA GÖZ YUMMAYIZ:

Milletim gönlünü ferah tutsun. 11 yıldır bizi burada tutan en başta dürüstlüğümüz, yolsuzluklar karşısındaki sert tavizsiz duruşumuzdur. AK Parti yolsuzluklara göz yummaz.
 
KÖTÜLERİ AYIKLADIK:

11 yıl içinde ithamlar iftiralar çamur atma girişimleri oldu. Kötüleri aramızdan ayıkladık. Hakkında iddia olanların aklanıp gelmesini bekledik. Sırf çamur atıldı diye de kimse kusura bakmasın o tür operasyonlara da aramızda girmeyiz.
 
DOĞRUDAN İNFAZ YAPILDI:

9 gündür bir operasyon yürütülüyor. Daha ilk gün adı konuldu "büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu". "Tarihin en büyük yolsuzluğu. Medya tarafından doğrudan infaz yapılmaya başlandı. İçeriden dışarıya sürekli bilgi sızıyor. Yürütmenin uzantısı, yargının belli bir yapı içerisindeki safhası demek ki bunlar servis yapıyorlar. Bize düşen nedir? Burayı da temizlemektir.
 
CHP'YE AYGÜN'LÜ GÖNDERME:

Günlerdir HalkBank Genel Müdürü'nün evinden çıkan kutular konuşuluyor. Kim bunların servisini sizlere yaptı? Eğer evinde para çıktı diye, bir insan anında suçlu oluyorsa, buradan ben CHP'nin genel müdürüne soruyorum. Evinden 2.5 milyon euro çıkan şahsı siz neden milletvekili yaptınız? Bu operasyon başlayıncaya kadar CHP hukuk sistemine savcılara polislere demediği hakareti bırakmadı. Şimdi yargıyı, polisi savunuyor, inşallah böyle kalırsın. CHP'li milletvekili kameraların önünde polislere ana avrat sövdü buna karşı ne yaptın?
 
CASUSLUK YAPANLAR VAR:

Bir takım odaklar, örgütler merkezler bu kirli komploda maşa olarak kullanıldılar. Biz bu medyayı, bu örgütleri on yıllardır çok iyi biliyoruz. Ama bu süreçte bunların ne düşündükleri açık ve net şekilde ortaya çıkmıştır. Devlet içinde maalesef böyle maşalar var. Demek ki bugüne kadar çetelere karşı verdiğimiz mücadele yetmemiş, demek ki daha başka halkaları varmış.
 
GÜLEN'E ÜSTÜ KAPALI ELEŞTİRİ:

Bir hareket, bir dava, en başta ahlak sahibi olmak zorundadır. Her yolu meşru gören, her yolu mubah gören bir hareket asla başarıya ulaşamaz. Bir taraftan Kuran, Allah, Peygamber diyeceksin, ama kasetlerle, komplolarla anılacaksın. Kimsenin bu aziz dine bunu yapmaya hakkı yoktur. Yanlış içinde olanlar yara alır maskeleri düşer. Yasalar çerçevesinde adım atarız. Devlet içinde paralel yapıya izin vermeyeceğiz.

 CHP AYNAYA BAKSIN:

CHP ya atamalarla ya da kirli komplolarla gelmiştir. Suçu sabit vekilleri var. İstanbul'da yolsuzlukla suçladıkları şahsı Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak koydular. Genel Müdür yolsuzluk klasörünü bizzat kendisi indirmiş ve göstermiştir. Bu ilkesizliği örtmek için AK Parti'ye saldırıyorlar. CHP yolsuzluk arıyorsa aynaya baksın. Bunlar birlikte ancak beddua seansları düzenlerler.
 

MİLLETE KARŞI AÇIK BİR TEZGÂH:

Bu bir yolsuzluk soruşturması değildir. Millete karşı açık bir tezgâhtır. Allah'ın izniyle bu oyun sandıkta bozulacaktır. Yeni Türkiye yürüyüşümüzü kimse durduramayacak. Devlet içinde devlet olmayacak. Yeni Türkiye'de maşalar eliyle suikastlar yapılmayacak. Yeni Türkiye'de yeni vesayetlere yer olmayacaktır. Bu yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesidir 76 milyona sesleniyorum. Bu Türk milletine bir komplodur.

 BENZERİ BAYKAL'A YAPILDI:

Bu komplonun benzerleri Baykal'a, Demirel'e, Erbakan'a da yapıldı. En sert cevabı vermezsek bu komploların benzerleri yapılmaya devam edilecektir. Milletim olayın yolsuzluk değil Türkiye ekonomisi olduğunu bilsin. Bu komployu hep birlikte bozacağız.
 
BİZE ALLAH YETER:

Millet bizimle, hayır duaları bizimle. Bırakın onlar manşetleriyle ihanet içinde olsunlar. İğrenç internet sitelerinde onlar boğulsunlar. Bırakın o itibar suikastçılar Müslümanlara beddua etsinler biz bedduaya lanet duaya evet diyeceğiz.

SABAH
adminadmin