Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-08-2019 09:30   Güncelleme : 08-08-2019 09:30

Yeniden Başlangıçlar, Sonu Hüsranla Biten Hayaller

Kendi açınızdan yeni ve yeniden başlangıçlar yapmanız umut dünyası açısından normal kabul edilebilir. Fakat bu açılım toplumu ilgilendiren konularda olduğunda ve gerekli karşılığı bulmadığında sonu hüsranla bitecektir.

Yeniden Başlangıçlar, Sonu Hüsranla Biten Hayaller

Çok fazla siyaset yazmamaya gayret ediyorum. Fakat içinde yaşadığımız toplumda öyle gelişmeler oluyor ki duyarsız kalmanız mümkün değildir. Geçen günlerde Yeniden Refah Partisinin kurulması dolayısı ile Sayın Fatih Erbakan’ı dinledikten sonra bu yazı kaçınılmaz oldu.

Rahmetli Necmettin Erbakan siyaset tarihimizde önemli izler bırakmış bir lider olarak tarihteki yerini almıştır. Mefkûresi, idealleri, hayalleri ve yaptıkları ile özellikle muhafazakâr kesimin tek geçtiği bir lider olmuştur. Siyasi zekâsı, esprili benzetmeleri, hiciv ustalığı, belagati ve hitabeti ile kitleleri peşine takmıştır. Vesayet odakları ile yaptığı mücadele sonrasında açmış olduğu alanı bugünkü partiler onun sayesinde rahatça kullanmaktadırlar. Unutulmayacak ve yeri doldurulamayacak bir lider olarak gönüllerde yaşamaya devam edecektir.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin