Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-02-2019 11:15   Güncelleme : 12-02-2019 11:15

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor Yetki belgesini genel başkan Erbakan’dan aldı!

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı’na getirilen Suat Zor yetki belgesini Yeniden Refah Parti’si Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan aldı.

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor Yetki belgesini genel başkan Erbakan’dan aldı!

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor, Ankara’da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da katıldığı tören ile yetki belgesini alarak resmen Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı oldu.

Suat Zor, geçtiğimizi günlerde de Batman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim üyesi olarak atanmıştı.

İLK KONGRE NİSANDA

Başkanlığını, merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın oğlu Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi, ilk büyük kongresini Nisan’da yapacak.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Partinin büyük kongresi nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Böylece daha kurumsal, ayakları yere basan bir çalışma dönemine geçilmiş olacak” dedi.

 Partisinin teşkilatlanma ve kongre sürecine ilişkin bilgi veren Erbakan “46 il ve 200’e yakın ilçede teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik. Milli Görüş belediyeciliği ve 94 ruhuyla Türkiye ve dünyada belediye hizmetlerinde yeni bir çağ açıldı, yeni bir dönem başladı. Bizler, 94 ruhunun hakim kılınmasından ancak memnun oluruz” diye belirtti.

adminadmin