Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2019 09:33   Güncelleme : 12-07-2019 09:33

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Yönetiminden Akasyamhaber’e Ziyaret

Yeniden Refah Parti Samsun İl Başkanı, başkan yardımcıları ve gençlik kolları başkanı Akasyamhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın yönetmeni Recep Yazgan’la bir süre sohbet etti.

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Yönetiminden  Akasyamhaber’e Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor, Türkiye’de 81 il teşkilatlanmasını tamamlamış bir parti olarak Eylül ayında il kongresini tamamladıktan sonra Ekim’de yapılacak büyük kongre hazırlarına başlayacaklarını kaydetti.

Yeniden Refah Partisi’nin konjonktürel bir parti olmadığını ve Türkiye’de boşluğu hissedilen dava partisi olmak için yola çıktıklarını kaydeden Zor, Türkiye’deki partileri Misyon Partisi ve hizmet partileri olarak ikiye ayırdı ve Yeniden Refah Partisi’nin misyon partisi olacağını çünkü hizmet partilerinin ömürlerinin kısa en fazla 20 yıl yaşayabildiklerini kaydetti.

AK Parti’nin 20 yıl geçmeden halktan kopuk bir parti haline geldiğini, iddia edildiği gibi bir davalarının da kalmadığını ve kişisel çıkar gruplarının partisi haline geldiğine dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor, Yeniden Refah Partisi’nin AK Parti’nin yanlışına düşmesinin mümkün olmayacağını çünkü bir dava partisi olarak insan eğitimini ve gençlik yetiştirilmesinin en birinci hedefleri haline getireceklerini belirtti.

MUSAFA DEMİR’E SÜRE VERDİK BEKLİYORUZ

Yerelde hissedilen muhalefeti de canlandıracaklarını da sözlerine ekleyen Zor, Samsun’da yapılan su zammının çok yanlış ve gereksiz olduğunun altını çizdi…

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i yakından takip edeceklerini ve ona verdikleri sürenin dolmasından sonra hayata geçiremediği taahhütlerini kendisine hatırlatacaklarını da kaydeden Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Suat Zor, Mustafa Demir’den 1994 Refah Partisi belediyeciliğini hayata geçirmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Yeniden Refah Parti Samsun İl yönetiminin Akasyamhaber ziyaretine İl Başkanı Suat Zor’un yanı sıra il başkan yardımcıları, Yusuf Okudan, Hüseyin Satıcılar, İbrahim Yaşar, Resul Uzak ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Zengin de katıldı.

 

adminadmin