Eğitim
Giriş Tarihi : 06-08-2014 15:49   Güncelleme : 06-08-2014 15:49

YERE DÜŞEN BÜSTÜ KALDIRMAK YERİNE RESMİNİ ÇEKİP HABER YAPTILAR!

Bu yıl 2014- 2015 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Samsun- Tekkeköy Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, taşınma sırasında meydana gelen küçük bir kaza Oda TV’ye haber malzemesi oldu..

YERE DÜŞEN BÜSTÜ KALDIRMAK YERİNE RESMİNİ ÇEKİP HABER YAPTILAR!

Oda TV’nin haberleştirdiği resimlerden de anlaşılacağı gibi Tekkeköy Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Atakum’da kapatılan Tarım lisesinin taşınması sırasında Atatürk büstü konulduğu masa üzerinden yere düştü..

Yere düşen büstün kaldırılarak uygun bir yere konulması beklenirken düşüş sırasında hasar gören büstün resmi çekilerek “Atatürk Büstü Ayaklar Altında” şeklinde haber yapıldı..

ODA TV BUNU HEP YAPIYOR

Oda TV’nin haberinde de taşınma olayı vurgulandığı halde durumun taşınma sırasında meydana gelen kaza şeklinde değil de “Atatürk Büstüne  Hain Komplo” olarak yorumlanması çelişki olarak değerlendiriliyor..  

İşte Oda TV’nin haberinden konuyla ilgili olan bölüm..

Bu yıl 13 Haziran’da okulların kapanmasıyla birlikte yıkılıp yerine Protokol Cami yapılacağı gerekçesiyle Türkiye’nin gündemine oturan Atakum Anadolu Tarım Meslek Lisesi ve Tarım Meslek Lisesi,Tekkeköy ilçesinde önceden YİBO olarak kullanılan yeni binasına taşındı. Okulun ismi değişerek Samsun- Tekkeköy Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

 

 

 

adminadmin