Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 10-04-2020 13:09   Güncelleme : 10-04-2020 13:09

Yere Düşmekle Cevher Sâkıt Olmaz Kadr-u Kıymetten!

Yere Düşmekle Cevher Sâkıt Olmaz Kadr-u Kıymetten!

Her zamanki gibi güncel haberleri  büyük bir merak ile izlememeye oturdum. (Oturdum dememe de bakmayın haaaa an itibari ile 10 gündür hastanede 1.76 uzanmış yatıyorum ve yattığım yerden izliyorum.(!)) Oturduk oturmasına da bir türlü sakinliğimizi, dinginliğimizi bize bırakmıyorlar.

 

Malum, İnternette kısa sürede yayılan bir görüntü sosyal medyada gündemin ilk sırasına çıktı. Yol kontrolü sırasında kendisini  yarbay  olarak tanıtarak polise hakaret ve mukavemet eden kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Sonrasında da Tabip yarbay olduğu öğrenilen kişinin İstanbul’da bir hastanede görev yaptığı belirlendi.

 

Bursa’da yol kontrolü yapan polis ekipleri, 31 Mart gecesi İstanbul’dan Balıkesir istikametine giden özel aracı durdurdu. Araçtaki kişi “Ben yarbayım kardeşim, benimle konuşurken dikkatli olacaksın” diyerek polislere kimlik göstermek istemedi. Çıkan tartışma sırasında, “Yarbay olman bizi ilgilendirmiyor” diyen polislere, “Ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor?” karşılığını verdi. Uzayıp giden tartışma esnasında bir adım geri adım atmayı bırakın aşağılayıcı ve hakaret içeren  “Benim yanımda sesini çıkartma, yarbayım ben” diye bağıran kişi, tartışmaya devam ettiği polise, “Kaç gömlek var aramızda? Maaşın kaç para, ederin kaç para?” diyerek hakaret etti, sonra da olay yerinden uzaklaştı gitti.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN