Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-07-2016 14:45   Güncelleme : 25-07-2016 14:45

Yiğit Kadınlar Ülkesine Sahip Çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Bu ülkenin yiğit kadınları 15 Temmuz akşamı ülkesine ve geleceğine sahip çıktı'' dedi.

Yiğit Kadınlar Ülkesine Sahip Çıktı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’da, Kavak, Havza ve Vezirköprü ilçelerindeki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşları ziyaret etti. Karaaslan ilçe ziyaretlerinde kadınların büyük ilgisi ile karşılaştı.

Karaaslan meydanlarda yaptığı konuşmalarda, 15 Temmuz akşamı Türk milletinin kadın erkek, yaşlı genç hep birlikte dünyaya çok önemli bir mesaj verdiğini ifade etti. Çocuklarının ve ülkenin geleceğini düşünen kadınların ülkenin her yerinde demokrasiye sahip çıkarak meydanlarda sabahladığını belirten Karaaslan, ''Bu ülkenin yiğit kadınları 15 Temmuz akşamı ülkesine ve geleceğine sahip çıktı. Kadınlarımız hem tankların önüne çıkarak, hem de meydanlara koşarak yiğitliğini ortaya koydu. Sabahlara kadar küçük çocuklarını yanlarına alarak, çocuklarını kucaklarında uyutarak, ellerinde bayraklarla meydanlarda bekledi. Ülkesi için nöbet tuttu, dua etti, Allah hepsinden razı olsun'' dedi.

MEYDANLARDA HEP BİRLİKTEYİZ

Farklı siyasi partilerden, farklı görüşlerden, farklı yaşam tarzlarından insanları demokrasiye sahip çıkmak için birlikte meydanlarda nöbet tuttuğunu da belirten Karaaslan, ''Milletimiz 7'den 70'e meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. Ülkenin geleceği için sabaha kadar meydanlarda kadın erkek, yaşlı genç demeden demokrasiye sahip çıkıyor. Meydanlarda hep birlikteyiz'' dedi.

adminadmin