Güncel
Giriş Tarihi : 28-01-2014 16:20   Güncelleme : 28-01-2014 16:20

YILIN EN REZİL ÇAKMA ÖDÜL GECESİ EN İYİ HAŞERE KONTROL MERKEZİ

İlkadım Belediyesi ile bir İnternet Sitesi ortaklığıyla 'yılın enleri' adı altında Acem Tekkesi'nde düzenlenen ödül gecesi tam bir fiyaskoya dönüştü.

YILIN EN REZİL ÇAKMA ÖDÜL GECESİ EN İYİ HAŞERE KONTROL MERKEZİ
 ÇAKMA ÖDÜL GECESİ

 Sözde gazeteci kimliği altında site kuran ve kurduğu devrik cümlelerle tam bir traji-komik bir hal alan bu site ile ortak ödül gecesi düzenleyen İlkadım Belediyesi de bir ilke imza atmış oldu..
 
Ne demek istediği anlaşılamayan haberlerle dikkat çeken sitenin genel yayın yönetmeni, İlkadım Belediyesi'ne ait Acem Tekkesi’nde tertip ettiği gecede, kime hangi kriter ve ölçülere göre ödül verdiği de açıklamadı.
 
MENFAAT YUMAĞI
 
Değerlendirme kurulu olmadan şahsi menfaatler yumağında ikili ilişkilerle tespit edildiği anlaşılan programda 'gökten yağar gibi' plaket dağıtıldı.

Samsun'un en büyük ilçe belediyesinin başkanı Necattin Demirtaş ve MHP Atakum Meclis Üyesi Cemalettin Kola'nın da katıldığı programda ilginçlikler ve komiklikler programa damgasını vurdu.

Dürüstlüğü ve samimiyetiyle halk arasından güven kazanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın böyle bir programa katılması da düşündürücü. Başkan Necattin Demirtaş'ın böyle bir programa katılmasına kimler öncülük etti. İlkadım Belediyesi'ni böyle rezil bir organizasyona kimler ortak etti. Kimler destek oldu.!
 
YILIN EN İYİ KOMEDYASI
 
En iyi güzellik merkezi, en iyi tiyatro oyuncusu, en iyi gazete, en başarılı belediye başkanı, en iyi meclis üyesi, en iyi televizyon, en iyi kurumsal muhabir, en iyi ses şarkıcısı, en iyi organizasyoncu, en iyi haşere kontrol merkezi, en iyi güzellik estetisyenleri, en iyi muhabir, en iyi belediye muhabiri dallarında İlkadım Belediyesi ve Samsunumhaber ortaklığında düzenlenen programda "körler sağırlar" misali bir tiyatro perdesi sahnelendi.
 
GECEYE DAMGA VURAN ÖDÜL İSE, HAŞERE MERKEZİNE
 
Samsunum Haber Sitesi'nin yayınladığı haberde dikkat çeken en önemli konusu ise, YILIN EN İYİ HAŞERE KONTROL MERKEZİ oldu.

Tamamen düzemece bir organizasyondan ibaret olduğu anlaşılan gecede ödül alanlar ise sitesinin genel yayın yönetmeninin kaleminden çıkan ifadeye göre şöyle;

EN İYİ Güzellik Merkezi ”DEHİDESYA Güzellik Merkezi”

EN İYİ Tiyatrocu Oyuncusu” Sedat Erdiş” EN İYİ Gazete Haber Gazetesi”

EN İYİ Meclis Üyesi ”Cemalettin Kola”

EN İYİ Televizyon ”Kanal S”

”EN İYİ Kurumsal Muhabir Mustafa Ak”

”EN İYİ Ses Şarkıçı ”Gurur Avcı

”EN İYİ Organizyasyonu Samsun Davet”

”EN İYİ Haşere kontrol Merkezi Alagöz Haşere Merk

Samsun’un EN İYİ güzellik Estatisyenleri ”Kübra Korucu&Büşra Kılınç

”EN İYİ Muhabbir ” Hakna Aygül”: Muhabir Hakan AKGÜN olacaktı.

”EN İYİ belediye Muhabiri” Gökhan Ayrancı”: İlkadım Belediyesi'nde çalışıyor.
adminadmin