Spor
Giriş Tarihi : 01-10-2018 12:32   Güncelleme : 01-10-2018 12:32

Yılport Samsunsporumuzun Teknik Direktörü Taner Taşkın Oyuncularımdan Memnunum

Yılport Samsunsporumuzun Teknik Direktörü Taner Taşkın, 3-1 kazanılan Ankara Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunsporumuzun Teknik Direktörü Taner Taşkın  Oyuncularımdan Memnunum

Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Yılport Samsunsporumuzun teknik direktörü Taner Taşkın, “Kendi saha ve seyircimiz önünde kötü bir mağlubiyet almıştık. Bunun izlerini bir an önce silmek istiyorduk. Eyüpspor maçını güzel bir oyunla galip geldik. Ardından Eyüpspor maçının değer kazanması için iç sahadaki maçı yüzde 100 kazanmamız gerekiyordu. Takımda pozitif bir elektrik var, çocuklar çok iştahlı” dedi.

Futbolcuların oyunundan son derece mutlu olduğunu belirten Taner Taşkın, “Rakibimiz her ne kadar 4 maçtır kazanamamış olsa da son dakika kurulmuş bir takım. Hoca değişiklikleri oldu. Hoca değişiklikleri her takıma bir direnç verir. Maç daha farklı olabilirdi. Skor daha farklı çıkabilirdi. 1-0 iken kendi kendimize yediğimiz bir gol var. O olmasaydı belki ilk devre maçı kopartabilirdik. 90 dakika boyunca rakip çok kapandı. Bizim gücümüzü biliyorlardı. Onlarda kendilerince kendilerini bu şekilde korudular. Buna rağmen oyuncularımız çok pozisyon buldu. Bu girdiğimiz pozisyonları da değerlendirebilseydik 6-7 gibi skor ortaya çıkardı. Ben oyuncularımın şevkinden ve iştahından son derece memnunum. Bir ritim yakaladığımıza inanıyorum. Sancaktepe maçı bize çok büyük bir uyarı oldu. Erken bir uyarı oldu. Hem benim kendimi toparlamamı, hem de takımı toparlama adına iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte çok iştahlı, çok iyi her maçtan puan ve puanlar kazanan Samsunspor olacak” diye konuştu.

 

adminadmin