Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 11-07-2014 13:42   Güncelleme : 11-07-2014 13:42

YOL OLAN ARAZİSİNİ SEBZE BAHÇESİNE ÇEVİRECEK

Samsun'da yolun kendi arazisinden geçtiğini tespit ettiren İbrahim Akbulut, yolu trafiği kapatmasının ardından geçen 22 günde yetkililerin hiçbir adım atmaması üzerine kaldırım taşlarını söktü. Akbulut, "Yakın bir zamanda toprak koyarak arazimi sebze bahçesine çevireceğim" dedi.

YOL OLAN ARAZİSİNİ SEBZE BAHÇESİNE ÇEVİRECEK
Samsun'un İlkadım ilçesi Gençlik Caddesi üzerindeki yolun kendi arazisinden geçtiğini Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ölçüm yaptırarak tespit ettiren 64 yaşındaki İbrahim Akbulut, 22 günde yetkililerin durumla ilgili hiçbir adım atmaması üzerine, trafiğe kapattığı yolun kenarındaki kaldırım taşlarını tek tek sökmeye başladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan 64 yaşındaki İbrahim Akbulut, "En kısa zamanda yetkilerden bilgi alamazsam araziyi tarlaya çevireceğim. Günlerce beklediğim halde en ufak bir gelişme olmadı. Bu nedenle yol üzerindeki kaldırımları sökmeye başladım. Yakın bir zamanda toprağı koyarak arazimi sebze bahçesine çevireceğim. Ben yıllarca marul, biber, domates, salatalık yetiştirdim. Bu kez anamın babamın ruhu için komşularımıza en yakın zamanda yetiştirip onların ruhu için dağıtacağım" dedi.
adminadmin