Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-05-2020 14:00   Güncelleme : 06-05-2020 14:00

Yolsuzlukları Ve Hukuksuzluklarına Youtube Kanalları Açılan Deveci Haykırdı

Samsun'un CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, olağanüstü meclis toplantısında temizlik ihalesi ile ilgili iddialara sert çıkarak, "Benim olduğum yerde usulsüzlük olmaz. Olursa kendi ellerimi kendim kelepçelerim" diyerek reality şovlarına taş çıkartan bir performans sergiledi.

Yolsuzlukları Ve Hukuksuzluklarına Youtube Kanalları Açılan Deveci Haykırdı

BENİM OLDUĞUM YERDE USULSÜZLÜK OLMAZ!

Deveci’nin yolsuzlukları ve usulsüzlükleri hakkında her gün yotube dizleri hazırlanıyor, inernet siteleri kuruluyor, yazı dizleir hazırlanıyor buna rağmen pişkin pişkin “kendimi kelepçelerim” demesi komik bulundu.

Korona Virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyularak yapılan olağanüstü meclis toplantısında AK Partili Kemal Çertel temizlik ihalesi ile ilgili gündeme gelen iddiaları araştıracaklarını doğru çıkması durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

 

KENDİMİ KELEPÇELERİM

Bunun üzerine söz alan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, iddiaları gündeme getiren bazı yayın kuruluşlarına sitem ederek, "Yazabiliyorsanız bunu da yazın. Cemil Deveci haykırdı. Benim olduğum yerde usulsüzlük olmaz. Olursa kendi ellerimi, kendim kelepçeler savcıya kendimi teslim ederim. Ben böyle bir belediye başkanıyım" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN