Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-02-2018 08:51   Güncelleme : 15-02-2018 08:51

YPG’nin Uluslararası Savaşçıları

YPG’nin Uluslararası Savaşçıları

Alman Bild Gazetesi’nin "Alman savaşçılar Erdoğan’a karşı savaşıyor” başlıklı haberini görseler de,

Pentagon’un 2019 yılı bütçesinden DEAŞ ile mücadele kapsamında, PYD/PKK'ya eğit-donat için 300 milyon, “DAEŞ karşıtı misyona ilişkin sınır güvenlik ihtiyaçları” için 250 milyon dolar olmak üzere toplam 550 milyon dolar ayırdığını ve bu maddi gücün ifade edildiği gibi DAEŞ’e karşı değil elbette Türk Askerine sıkılacak mermi olarak kullanılacağını okusalar da,

DAEŞ militanlarının kırpılıp, kırpılıp YPG/PKK teröristleri olarak sahaya sürüldükleri saklanmayan bir gerçek olsa da,

Zeytin Dalı Harekatı’nın ilerleyen günlerinde çok bariz bir şekilde ortaya çıktığı gibi, Türk askerinin yedi düvelden gelmiş paralı çapulcular sürüsüne karşı mücadele verdiğini gözlerine soksak da faydası olmayacak.

‘Yahu’ desek, ‘Açıktan, gizlemeden saklamadan bize karşı savaşmak için uluslararası ordu kuruyorlar Aklınızı başınıza alın’, yine tık yok!

Bunlardan birisi, bir kadın bağırıyor; “Başka bir ülkenin insanlarını öldürmek için harekat düzenleyen bir orduya saygı duymuyorum” diye…

Yahu abla, teyze, sen değil miydin dün İstanbul’da, Ankara’da, Bursa’da bu caniler canlı bomba kisvesiyle veyahut stadyuma bomba yüklü araç ile dalarak askerimizi, polisimizi öldürürken “Bu iktidar İŞİD’i destekliyor, gencecik yavrularımız ölüyor” diyen…

Yahu sen değil miydin Güneydoğu illerimizden tabut tabut şehid gelirken iktidarı beceriksizlikle, basiretsizlikle suçlayan.

Yahu sen değil miydin “Neden bataklığı kurutmuyorlar, dışarıdaki köklerini temizlemiyorlar” diyen…

Şimdi git evinde beyaz tülbendini örtüp başına, cepheye mermi niyetine karda kışta sınır güvenliği için savaşan, ölen, öldüren askerlerimiz için dua etsene!

Bak patik, çorap, atkı örenler var. Sen de onlara katılıp koysana yüreğini.

Sosyal medya üzerinden ‘Savaşa Hayır, insanlar ölmesin’ şeklinde, bakıldığında gayet masum, insani ve anlaşılabilir dövizlerle ordu, millet düşmanlığı yapan, bu teyzecikleri sokaklarda bağırtan 500 kişi gözaltına alındı.

Bunlar dün şehit cenazeleri üzerinden insanımızı devlete karşı aynı cümlelerle kışkırtıyorlardı.

Bunlar, tam 60 ülkenin kendilerine göre Ortadoğu’da, bize göre Yakındoğu’da hesapları, kitapları, film fırıldaklarının olduğunu pekâlâ biliyorlar.

Altmış ülkeyle beraber, onlar dışarıdan, bunlar içeriden, sözde Erdoğan’ın, gerçekte Türkiye’nin diz çökmesi için uğraşıyor, fırsat kolluyorlar.

Allah göstermesin bir gün emperyalizme yem olursa bu ülke, suratlarında nasıl ekşi bir tebessümün asılı kalacağını görmek isterim.

Sorsam, benden daha ziyade antiemperyalist, benden daha yurt sever, benden daha halkların kardeşliği, ulusların self determinasyonu, falanı, filanı…

Öyle olsaydı, dünyaya emperyalizmin kitabını ezberleten Amerikan mermileriyle toprağa düşen gencecik şehitlerimiz için değil de bu mübarek toprakları teslim alabilmek için kılıktan kılığa giren, bilgisayar oyunu gibi savaşçılık oynayan sünnetsizlere üzülürler miydi?

Üzülsünler.

Az kaldı!

YPG’nin Uluslararası Savaşçılarına da ‘Game Over’ diyeceğimiz günlere!

Recep Yazgan

adminadmin