Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-12-2019 11:50   Güncelleme : 05-12-2019 11:50

Yüksel Yıldırım - Galip Öztürk Polemiğinin Ne kadarı doğru!

Yılport Samsunspor AŞ Başkanı Yüksel Yıldırım’ın Metro Holding yönetim kurulu Başkanı Galip Öztürk hakkında söylemiş olduklarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Yüksel Yıldırım - Galip Öztürk Polemiğinin Ne kadarı doğru!

Yıldırım yaptığı basın toplantısında "Geçen hafta beni Aykut Çepni aradı gecenin bir yarısı. Kendisini de hiç bilmem tanımam. Benden bir ricada bulundu. Galip Beyefendi; siz büyük iş adamısınız, işleriniz çok, bu kadar işin arasında Samsunspor'la ilgilenemezsiniz Siz çekilseniz de İsmail Uyanık devam etse gibi bir ricada bulundu. Ve bunu burada ilk defa söylüyorum. Reddettim. Bırakın dedim Para benim ben yapacağım. Niye bırakayım. Niye İsmail Başkana bırakayım dedim. Yüksel Yıldırım yapsa ne olur" diye konuştu.

Yıldırım’ın Yılport Samsunspor Kulübü Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Aykut Çepni’yi tanımaması imkansız olmasına rağmen neden “kendisini hiç tanımam bilmem” dediği anlaşılamazken, Aykut Çepni’nin Yüksel Yıldırım’a, “Siz büyük iş adamısınız, işleriniz çok, bu kadar işin arasında Samsunspor'la ilgilenemezsiniz. Siz çekilseniz de İsmail Uyanık devam etsin. İşi bilen olarak İsmail Uyanık yürütsün. Biz de ona destek verelim” dedi.

Yüksel Yıldırım’ın ise “Ben çekilmeyeceğim. Galip Bey bana destek versin” dedi öğrenildi.

Nitekim bu mesajın ardından Galip Öztürk’ün Yüksel Yıldırım’a destek mahiyetinde,

“Hem Sayın Uyanık, hem de bugün kulübün başkanlığını üstlenen Sayın Yüksel Yıldırım, tamamen salih niyetlerle, kulübümüzü hak ettiği noktaya yeniden taşımak için birlikte yola çıkmışlardır.

“YILDIRIM’A DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Fakat eskilerin deyimiyle "Bir koltuğa iki karpuz sığdırmak" kolay değildir. Hele, "davul sende tokmak bende" anlayışıyla kulüp yönetmek mümkün olamayacağı için bu birliktelik sonlanmıştır. Ben, İsmail Uyanık döneminde olduğu gibi, doğru işler yapıldığı müddetçe Sayın Yıldırım yönetimini de maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceğim.

Ortaya atılan asılsız dedikodulara prim verilmemesini ve şampiyonluk yolunda bugünkü yönetimin etrafında kenetlenilmesini, bizlere inanan Samsunspor taraflarından ve hemşehrilerimden istirham ediyor, şanlı Samsunsporumuza önümüzdeki dönemde üstün başarılar diliyorum.” Şeklinde bir açıklama yaptı.

 

adminadmin