Spor
Giriş Tarihi : 02-03-2020 14:34   Güncelleme : 02-03-2020 14:37

Yüksel Yıldırım Samsunspor Dernek Başkanı Oldu!

Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulunda Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, tek liste girdiği seçimde oy birliği ile Samsunspor Kulübü Derneği’nin başkanı seçildi.

Yüksel Yıldırım Samsunspor Dernek Başkanı Oldu!

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve 2020/2021 tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi.

Tek aday olan başkanımız Yüksel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor Kulübü Derneği’nin de başkanı seçildi.

Genel Kurul’da teşekkür konuşması yapan Başkan Yüksel Yıldırım, futbolun patronu olmak istediğini, genel kurulun kendisine ve yönetim kurulu ile diğer organlara gösterdiği güven için teşekkür etti.

Başkan Yüksel Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu;

Yüksel Yıldırım, M. Savaş Boyar, Onur Bıyıklı, Fuat Katırcı, Erdinç Tosunoğlu, Vennaz Akyol Haznedar, Kaya Aşçı, Ergin Zorlu, Savaş Gömeç’

Samsunspor Derneği Genel Kuruluna Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, delegeler ve çok sayıda taraftar katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN