Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-10-2018 11:40   Güncelleme : 09-10-2018 11:40

Yüreğiyle Görenler İçin Engel Yoktur

​Sosyal Sorumluluk Projelerine ara vermeyen Liv Hospital Samsun “Dünya Görme Günü”nde Altınokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

Yüreğiyle Görenler İçin Engel Yoktur

“Masallara Dokunuyoruz” Projesi’ni hayata geçiren Liv Hospital Samsun çalışanları görme engelli çocuklara kitap okuyup, Altınokta Körler Derneği üyeleriyle yapılabilecek proje ve etkinlikler hakkında sohbet etti. “En iyi yüreğiyle görebilir insan, gözler asıl görülmesi gerekeni göremez.” mesajıyla engel yoktur yoktur diyen Liv Hospital Samsun, “Dünya Görme Günü”nü görme engelli bireylerle geçirdi.

Altınokta Körler Derneği Başkanı Aynur Yiğit, “ Derneğimizde doğuştan görme engelli ve sonradan görme yetisini kaybeden arkadaşlarımız var. Bizler için yaşamımızı sürdürmek çok zor, çocukluğumuzda zor şartlar altında hayatımıza yön vermeye çalıştık. Zamanla zorlukları aşmak için çalıştık ve birbirimize destek olduk. Bizim umudumuz gençlikte, bilinçli gençlerimiz sayesinde görme engelliler olarak daha güzel günler göreceğimize inanıyoruz. “Masallara Dokunuyoruz” Projesi’ni başlatarak çocuklarımıza kitap okuyan Liv Hospital Samsun ailesine bu projeden ötürü teşekkür ederiz, bizlerle vakit geçirerek sorunlarımıza hayatlarımıza kulak veren bizleri dinleyen Liv çalışanları bizler için çok önemli ve bir sağlık kuruluşu tarafından ilk kez yapılan bir etkinlik gerçekleştirdi. Tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Masallara Dokunuyoruz Projesini aylık rutin halinde farklı etkinliklerle gerçekleştireceğini açıklayan Liv Hospital Samsun ekibi, projenin devamında yapılacak etkinlikleri sosyal medyadan duyuracağını bildirdi.

 

adminadmin