Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-12-2018 13:24   Güncelleme : 14-12-2018 07:55

​Yüz verme bunlara Necdet abi!

​Yüz verme bunlara Necdet abi!

Akasyamhaber’in Rotary, Lions ve bunların çatı yapılanması olduğu çeşitli basın yayın kuruluşlarında iddia edilen MASON’ların Samsun yapılanmalarını deşifre etmesinin ardından, Rotaryenler Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek meşruiyet kazanma gayreti sarf etmeye başladı.

Samsun'da Rotary 2430'uncu Bölge Güvernörü Nuri Altan Arslan, Grup 1919 ve 2430'uncu Bölge Güvernör Yardımcısı Mehmet Berk, Atakum Rotary Kulübü Başkanı Engin Bakan, İlkadım Rotary Kulübü Başkanı Zafer Yıldız, 19 Mayıs Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Saraçoğlu ile İlkadım Rotary Kulübü Dönem Saymanı Mustafa Çakır Devecioğlu, Samsun Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Ziyarette rotaryenler, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında çeşitli bilgi alışverişinde bulundu. Rotaryenler daha sonra Necdet Uzun'a rozet takıp, kulubün 'İlham Kaynağı Olalım' yazılı bayrağını takdim etti.

Bunların bir tık ötesi MASON yapılanması.

Neye ve kime hizmet ettikleri ortada. Yüz verme bunlara Necdet Abi…

Bir yüz verirsen yarın iki yüz, üç yüz isterler. Samsun Basınını ele geçirmeye çalışırlar.

Sürekli yazıyoruz. En az FETÖ kadar hatta FETÖ’den daha tehlikeli uluslararası örgüt bunlar.

Yüz verme, senin üzerinden meşruiyet kazanmaya çalışıyorlar.

10 gün önce şöyle bir haber yapmıştık:

Samsunlu Masonlar tarafından kurulabilmesi için çok uğraşılan fakat bir türlü Ankara’dan Samsun’a taşınamayan Şafak Locası uzun yıllardır Ankara locasında faaliyetlerini sürdürüyor.

AK Parti’nin Samsun’da sürekli yüksek oy almasından ve bütün resmi kurumlarda söz sahibi olmasından tedirgin olan Samsunlu Masonlar aynı zamanda Samsun yerel basının çok fazla Mason muhalifi olmasından da rahatsız oldular.

Karadeniz Mason yapılanması ve merkezi Samsun olan Şafak Locası’nı kuramayan Samsunlu Masonlar şu an Ankara Mason Locası’nda faaliyet yürütüyor.

Ankara Locası’nda veya farklı localarda faaliyet yürüten Samsun Şafak Locası mensupları arasında beyaz eşya ticareti yapan E.B.U, Migros üst düzey yöneticisi G.K, Ambalaj sanayicisi M.C.E, geçen yıl vefat eden Psikiyatr N.A yer alıyordu.

Samsun’da açılması öngörülen ve Masonların Karadeniz yapılanması olan Şafak Locası 1999 yılında kuruluş çalışmalarına başlamış ve 40 kişilik sayıya ulaşmıştı.

Şafak Locası’na bazı öğretim görevlilerinin de üye olduğu tahmin ediliyor.

Haberin ikincisi için tıklayınız:

http://www.akasyam.com/samsun-masonlarinin-kurmaya-calistigi-safak-locasi-hakkinda-yeni-bilgiler-164583/

 

adminadmin