Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2018 10:37   Güncelleme : 14-06-2018 10:37

Zaman, Hedefe Ulaşma Zamanı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Canik'te Başkan Osman Genç ile birlikte esnaf ziyaretinde ve çeşitli ziyaretlerde bulundu. Karaaslan, AK Parti'ye destek isterken, Başkan Genç, "Zaman 100. yıl hedeflerine ulaşma zamanı" dedi.

Zaman, Hedefe Ulaşma Zamanı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Canik'te çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulundu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler'in de eşlik ettiği Karaaslan, hem Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen kültür-eğitim tesislerini gezdi, hem de kadınlar ve esnaflar ile biraraya geldi.

MÜZELERİ GEZDİ

Canik gezisine Oyuncak Müzesi'ni ziyaret ederek başlayan Karaaslan, çocukların hayal dünyalarının gelişimi açısından böyle güzel bir projeyi hayata geçirdiği için Başkan Osman Genç'i tebrik etti. Ardından yapım çalışmaları devam eden 1071'den 15 Temmuz'a Destanlar Müzesi'ni gezen Karaaslan, burada müze çalışmalarını inceledi. Karaaslan, 15 Temmuz'un unutulmaması ve gençlerin şanlı tarihin bilincinde olması için Destanlar Müzesi'nin önemli bir proje olduğunu söyledi.

KADINLARLA BULUŞTU

Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisindeki 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'ndeki kursiyer kadınlarla biraraya gelen Karaaslan'ın Canik'teki bir başka durağı ise kuzey Yıldızı Mahallesi'ndeki içerisindeki Hatice Hanım Konağı oldu. Burada kursiyerlerle buluşan ve kadınların çalışmalarını inceleyen Karaaslan, kursiyer kadınlarla bol bol sohbet etti. Kadınlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Karaaslan, bugüne kadar yapılan hizmetlerin devamı ve daha hızlı büyüme için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve daha güçlü bir meclisle desteklenmesi gerektiğini söyledi.

DESTEK İSTEDİLER

Mekke Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ve Başkan Osman Genç, vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. Karaaslan; "Önümüzde kritik bir süreç var. 24 Haziran seçimleri tıpkı öncekiler gibi çok önemli ama bu seçimi diğerlerinden daha önemli kılan bir yönü var. İnşallah Cumhurbaşkanımızın ilk turda yüksek bir oy oranıyla seçilmesi ve AK Parti'mize verilecek güçlü destekle 24 Haziran tarihi bir milat olacaktır" dedi.

ARIZALI SİSTEM DEĞİŞECEK

Türkiye'nin yeni dönemde yeni sistemle birlikte yükselişini daha hızlı sürdüreceğine işaret eden Başkan Genç de, "Seçime sayılı günler kaldı. İnşallah 24 Haziran'dan itibaren sürekli vesayet üreten, darbe üreten, arıza üreten bu sistemi değiştireceğiz. Şimdi zaman Türkiye'yi şaha kaldırma zamanıdır. Türkiye'yi 100. yılının hedeflerine ulaştırma zamanıdır. 16 Nisan'da yapılan referandumunda yüzde 72 destek veren Canikli hemşehrilerimin, 24 Haziran'da bu desteğini daha da artıracağına inanıyorum" dedi.

adminadmin