Gündem
Giriş Tarihi : 27-12-2013 18:40   Güncelleme : 27-12-2013 18:40

Zaman yazarı Gülerce'den tansiyonu düşürecek açıklamalar

Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Başbakan Erdoğan'a sahip çıktı.

Zaman yazarı Gülerce'den tansiyonu düşürecek açıklamalar
Zaman yazarı Gülerce'den tansiyonu düşürecek açıklamalar
 
 
Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Gülerce, bugün twetter hesabından ilginç paylaşımlar yaptı. Gülerce, ''Sulhte hayır vardır'' diye başlayan paylaşımlarında, ''Başbakan gidecekse ya Ak Parti kongresinde delegenin iradesiyle ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider'' ifadelerini kullandı. Cemaat-Hükümet ilişkisi özellikle dershaneler tartışmasında gerilmiş, yolsuzluk operasyonu ile de had safhaya ulaşmıştı. Kavgaya yargının da görev yetkisini aşan açıklamalarla dahil olmasına Hüseyin Gülerce'den tepki geldi. Gülerce, taraflar arasındaki kavgada tansiyonu düşürmeyi tercih etti ve barış çağrısında bulundu. Gülerce'nin bu çağrısına sosyal medyadan da çok sayıda olumlu tepki ve destek geldi.
 
İşte Gülerce'nin o tweetleri;

Benim ülkemin başbakanını yabacılar gönderemez. Demokrasi adına, insaf adına, vicadan adına tertiplere, provokasyona fırsat vermemeliyiz.
 
Başbakan gidecekse ya Ak Parti kongresinde delegenin iradesiyle gider ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider..
 
Yargıdaki direncin hukuk ve adalet adına yapıldığına inanmıyorum. Savcılar ellerindeki kağıtla inip bildiri okuyorlarsa bu davranış militanlıktır..
 
Sulhta hayır vardır. Hayır için hiçbir zaman geç kalınmaz. Makul siyaset normal gazetecilik ve hasmane değil insaflı eleştiri hayra gider..

ENSONHABER .COM
adminadmin