Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2014 19:39   Güncelleme : 26-12-2014 19:39

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Başkanı Dankaz'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

ÇORUM (AA) - Zihinsel Özürlüler Federasyonu Başkanı Aynur Dankaz, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Başkanı Dankaz'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

ÇORUM (AA) - Zihinsel Özürlüler Federasyonu Başkanı Aynur Dankaz, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Başkan Külcü'yü makamında ziyaret eden Dankaz, Çorum Belediyesi'nin engellilere yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. 52 şubesi ile Türkiye'nin en büyük federasyonlarından birisi olduklarını ifade eden Dankaz, "Genel başkan ve iki engelli çocuğu bulunan bir anne olarak, duyarlılığınız ve özürlülerin hayatına dokunduğunuz için sizlere teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Engellilere yönelik yaptığınız çalışmalar ve samimiyetiniz için şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Engelliler, kadınlar ve çocuklar için yaptığımız hizmetler bizim işimizin bereketi oluyor. Onlar için yeni projeler oluştururken, harcama yaparken az veya çok diye bakmıyoruz. Bu işleri kendinize dert edinirseniz, güzel sonuçlar ortaya çıkıyor" dedi.

Engelli Eğitim Merkezi’nden sonra Çorum Belediyesi'nin yine engellilere yönelik özel bir okul yaptıracağını hatırlatan Külcü, "Bugün arkadaşlar belirlenen arsalara bakacak. İnşallah yakın zamanda çalışmalar başlayacak" diye konuştu.

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Çorum Temsilcisi Neslihan Hüsüllüoğulları'nın hazır bulunduğu ziyarette, Genel Başkan Dankaz, Belediye Başkanı Külcü'ye plaket takdim etti.

adminadmin