Güncel
Giriş Tarihi : 27-03-2019 09:26   Güncelleme : 27-03-2019 09:26

Zillet ittifakı kazanamazsa biteriz!

​İşgalci terör örgütü FETÖ, kurtuluş umudunu 31 Mart seçimlerine bağladı. Firari teröristler Erhan Başyurt ve Ekrem Dumanlı, “Son şans” diyerek Zillet İttifakı’na oy istedi. FETÖ’cü Tarık Toros ise Zillet’in kazanması durumunda darbe veya dış müdahale olacağını ima etti.

Zillet ittifakı kazanamazsa biteriz!

15 Temmuz’da Türkiye’yi işgale kalkışan alçak terör örgütü FETÖ, 31 Mart seçimleri için CHP-İP-HDP ve Saadet’ten oluşan Zillet İttifakı için çalışma yürütüyor. Emniyet, yargı, askeriye, finans ve medya ayağı kırılan alçak terör örgütü 31 Mart seçimlerini ölüm-kalım seçimi olarak görüyor. Bu durum firari FETÖ’cü teröristlerin de dilinde. O teröristlerden birisi FETÖ’nün finans ayağının elebaşı Akın İpek’in prensi, Feto’ya ruhunu satan Erhan Başyurt. Kaçtığı İngiltere’de hainliğini sürdüren Başyurt, örgütün tek çıkış yolunun Zillet İttifakı’nın olduğunu ifade ederek, “Tek adam referandumu köprüden önceki son çıkıştı. Bu çıkış kaçırıldı. Şimdi yerel seçim köprüden sonraki ilk çıkış, diyorum ben. Bu da kaçarsa bir dahaki çıkış 10 kilometre sonra. Veya var mı yok mu artık meçhul” dedi.

İÇERİ DE DIŞARI DA HAREKETLENİR

Tarık Toros da FETÖ’nün 15 Temmuz’da millete takılan işgal planının sürdüğünü dışa vurdu. Zillet İttifakı’nın 31 Mart seçimlerini kazanmasının FETÖ’nün darbe planının önünü açacağını itiraf eden terörist Toros, “Bu sandıktan şöyle bir sonuç çıkabilir. Seçmen AKP’ye eskisi kadar güvenmiyor, oylarında erozyon var. Bu siyasi gerilemenin ve işte Ankara’da sarayın paniğe kapılmasına yol açacak bir şey, içeriyi de dışarıyı da hareketlendirecek bir şey” ifadelerini kullandı.

BAŞKA ÇIKIŞ YOK

Bu durum firari FETÖ’cü teröristlerin de dilinde. O teröristlerden birisi FETÖ’nün finans ayağının elebaşı Akın İpek’in prensi, Feto’ya ruhunu satan Erhan Başyurt. Kaçtığı İngiltere’de hainliğini sürdüren Başyurt, örgütün tek çıkış yolunun Zillet İttifakı olduğunu ifade ederek, “Tek adam referandumu köprüden önceki son çıkıştı. Bu çıkış kaçırıldı. Şimdi yerel seçim köprüden sonraki ilk çıkış, diyorum ben. Bu da kaçarsa bir dahaki çıkış 10 kilometre sonra. Veya var mı, yok mu artık meçhul” dedi. Tarık Toros da FETÖ’nün 15 Temmuz’da millete takılan işgal planını sürdüğünü dışa vurdu. Zillet İttifakı’nın 31 Mart seçimlerini kazanmasının FETÖ’nün darbe planının önünü açacağını itiraf eden terörist Toros, “Bu sandıktan şöyle bir sonuç çıkabilir. Seçmen AKP’ye eskisi kadar güvenmiyor, oylarında erozyon var. Bu siyasi gerilemenin ve işte Ankara’da sarayın paniğe kapılmasına yol açacak bir şey, içeriyi de dışarıyı da hareketlendirecek bir şey” ifadelerini kullandı.

SANDIĞA GİDİN ÇAĞRISI!

Firari terörist Ekrem Dumanlı da CHP, HDP, İP ve Saadet’e oy istedi. “Zillet İttifakı’nın kazanması için sandığa gidin” çağrısını yapan Dumanlı, şu sözlerle propaganda yapmıştı: “Esas bugün yapılacak işlerden bir tanesi gidip oy vermektir. Bunun anlamı şudur. Her bir oy diyor ki: ‘Biz artık seni istemiyoruz.’ Biz masum insanlara bir günde terörist yaftası vurulmasını istemiyoruz. Arkadaş düş yakamızdan. Ve bu zulüm dönemi biran önce defolup gitsin. Bu musibet, bu heyula defolup gitsin. Sandığa gidebilenler, sandığa gitmeli.” 24 Haziran seçimlerinde de FETÖ, sözde Millet İttifakı için çalışmış ancak sandıktan büyük darbe yemişti.

İNTİKAM SEÇİMİ

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu’nun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk’un “Bu seçim parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir” çıkışı Zillet İttifakı’na yönelik “Hani beka seçimi değildi?” sorularının yönetilmesine neden oldu

Diriliş Postası

adminadmin