Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 23-02-2021 07:50   Güncelleme : 23-02-2021 07:50

28 Şubat'çı "Kafa" Bu Sefer de Erdoğan'ı Hedef Aldı

28 Şubat'çı

28 Şubat’taki MGK’nin verdiği muhtıra veya Batı medyasının dediği gibi post-modern darbe vetiresinin, milletimizde ciddi sorunlara yol açtı. 28 Şubat tek tip devlet anlayışının kendi dışında olan herkesi düşman ilan edip hayatın her alanına müdahalesidir.

 Maalesef, Türkiye Cumhuriyeti tarihi bir darbeler tarihidir; hatta Osmanlı’nın son yüz elli yıllık tarihi de böyledir. Jön Türk, İttihatçı ve CHP zihniyeti kendi ideolojik statikosunu muhafaza etme adına her yolu meşru görmüştür. Darbelerin olduğu ülkelerde beynelmilel güçlerin destek ve kışkırtmalarının olduğu bir gerçek. Bunun temel saikinin başında İslam düşmanlığı gelmektedir.

Bu düşmanlık İslami şeairlere hücumla başladı önce. 28 Şubat’a adım adım götürülürken ülke, üniversite ve kamu alanlarında başlarken bilahare hayatın bütün sahalarına yayıldığına hep birlikte şahit olduk, tarihe “tanıklık” ettik; belki de farkında bile olmadan. Öyle ki dinî bir vecibe olan başörtüsü dahi siyasallaştırılmış ve baskıların merkezi hâline getirilmiştir.

Müslümanların hafızası başörtüsü çekilen, törenlerde aşağılanan, okul kapılarından alınmayan, ikna odalarında psikolojik baskılara maruz kalan ve onlarla birlikte mücadele eden Müslümanların anılarıyla dolu. Çevik Bir tarafından bin yıl süreceği söylenen o uğursuz dönem sekiz yıl bile sürmemiş, milletimiz Ak Parti ve Muhterem Cumhurbaşkanımızı iktidara getirerek bu “Süfyanist” postmodern darbeyi tarihin çöp sepetine atmıştır.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN