Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-02-2017 16:53   Güncelleme : 03-02-2017 17:02

AK Parti Atakum ve Havza İlçe Başkanları belli oldu

Samsun'da Havza ve Atakum ilçe başkanları atandı. Başarısız bulunduğu gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde görevden alınan Ömer Faruk Şahin'in yerine yeni başkan Haluk Köksoy getirildi. Havza'da ise Sebahattin Özdemir başkan oldu.

 AK Parti Atakum ve Havza İlçe Başkanları belli oldu

Samsun'da uzun yıllardır avukatlık yapan, Atakum meclis üyesi Haluk Köksoy beyefendi kişiliği ve uzlaşmacı tavrıyla her kesimden siyasetçinin beğendiği bir isim olurken, Ak Parti Havza ilce başkanlığına da yine avukat olan Sebahattin Özdemir başkan oldu. Her iki ilçeye atanan başkanların hukukçu olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Atakum ilçe başkanı Ömer Faruk Şahin ve Havza ilçe başkanı Samsun'da Ak Parti teşkilatlarının yaptığı değerlendirmeler sonucunda görevden alınmıştı. Teşkilatların yaptığı değerlendirmeler sonucu bugün yeni atanan başkanların isimleri kamuoyuna açıklandı. Bu arada bazı ilçe teşkilatlarında görevden almaların olabileceği belirtilirken, özellikle 4 ilçede daha referandum öncesi bu değişikliklerin yaşanabileceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

adminadmin