Güncel
Giriş Tarihi : 19-09-2015 14:45   Güncelleme : 19-09-2015 14:45

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen genç MÜSİAD tanıtımı ve STK buluşma toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “HDP kan akan musluklardan afişler yapıştırdılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki:
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen genç MÜSİAD tanıtımı ve STK buluşma toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “HDP kan akan musluklardan afişler yapıştırdılar. Adları demokrasi, barış olan parti sandıkların başına oturdular insafsızca tehditle ve şantajla yüzde 100 oylar çıkarttılar” dedi.
MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve STK üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, "Kayseri’deki bütün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla fert olarak değil, bir olursak grup olursak sonucu maksimum seviyeye çıkarabiliriz ve dünyada, Türkiye’de ve Kayseri’de ses getirecek organizasyonlar yapabiliriz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, "Genç MÜSİAD’ın kahvaltısında buluştuk. Dertlerimizi konuşmak, bir yol haritası çıkarabilmek, bir çıkış yolu bulabilmek adına yapmış olduğu toplantıdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin. 7 Haziran seçimleri geçeli birkaç ay oldu. Bu birkaç ay içerisinde biz kendi açımızdan parti olarak oturduk niye yüzde 41’deyiz diye düşündük. Bunu belediye başkanlarımızla, il başkanımızla, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle konuştuk. 1,5 ayımızı belki de niye yüzde 41’de olduğumuz konusunda tartıştık. Biz kendi içimizde istişareye önem veririz. Dışarıya bakıldığında ’50 yıllık davayız’ deyip yüzde 15’lere çivi çakanların, bir milim bile yol alamayanların keyfi yerinde. Yüzde 12 alanlar davul çalıp geziyorlar. Ana muhalefet oyu geriye gittiği halde umursamadan keyfi yerinde devam ediyor. Biz sorumluluk sahibi insanız. Yüzde 50’leri gördük. Yüzde 55 oranını yakalayabiliriz" diye konuştu.
"ADLARI DEMOKRASİ, BARIŞ OLAN PARTİ SANDIKLARIN BAŞINA OTURDULAR İNSAFSIZCA TEHDİTLE YÜZDE 100 OYLAR ÇIKARTTILAR"
Özhaseki ayrıca, "Türkiye’de hükümet önemli olduğu için hükümet kurmak adına da bir koalisyon durumu ortaya çıktı. Koalisyon kurma çalışmalarına CHP’yle başladık. 1 ay sürdü. Sonra MHP ile devam etti. Fakat ortaklık kurma imkanı ne yazık ki bulamadık. Çünkü ortaklık kurmaya niyetleri yok. CHP’ye gittik. Önce 14 maddeden başladılar. Bu 14 madde hukukun üstünlüğü diyerek sıralanan ve başlayan bir maddeler silsilesidir. Bu maddenin içeriğinde bugün Türkiye’de hakimlik kadrosunda oturduğu halde kanunlara, hukukun üstünlüğüne ve vicdanına bağlı olmadan abisi ne emir verirse onu yapmaya hazır adamlar var ve kararın altına da Türk milleti adına diyerek yazmaya hazır adamlar var. Seçimlerde gizli odalarda farklı görüşleri olan bu insanlar birbirlerini desteklediler, bir araya geldiler, ittifaklar yaptılar. Eğitim konusunda ilk şartları 4+4+4 sisteminin kaldırılmasıdır ve 1+8+3 sisteminin getirilmesidir. Bundaki kasıt meslek liselerinin önünün kesilmesi yani imam hatiplerin kapatılmasıdır. Bizim taban özellikle milletvekilleri de dahil olmak üzere MHP ile ortaklık kuralım istediler. Fakat MHP’ye gittiğimiz zaman anlaşılmaz bir tavır var. HDP kan akan musluklardan afişler yapıştırdılar. Adları demokrasi, barış olan parti sandıkların başına oturdular insafsızca tehditle ve şantajla yüzde 100 oylar çıkarttılar. Diyarbakır’da kadın doktor oy kullanmaya gitmiş. Bakmış yerine imza atılıp oy kullanılmış. ‘Ne demek ben oy kullanacağım’ diyor. ‘Abla şuradan kaybol’ diyorlar. Öyle insafsızlar. Aynı adamlar batıya geliyorlar bir güzel türküler çığırıyorlar. Şirinlikler yapıyorlar. Güya özgürlükler peşindeler" şeklinde konuştu.
adminadmin