Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2023 16:29   Güncelleme : 28-03-2023 16:29

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz’a Teşkilatlardan Büyük İlgi

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz, AK Parti ilçe teşkilatlarının oy kullandığı temayül yoklamasında her ilçe tarafından listeye yazılan tek isim olarak büyük ilgi gördü.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz’a Teşkilatlardan Büyük İlgi

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz, temayül öncesi bütün teşkilatları ziyaret ederek hem ilçe yönetiminin ve hem de teşkilatların sevgisi kazandı.

Teşkilat ziyaretlerinde Samsun’da hayata geçireceği projeleri hakkında bilgi veren Osman Yılmaz temayül yoklamalarında aldığı yüksek destekten duyulan memnuniyet dile getirildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz, temayül sonrası yaptığı açıklamada, teşkilatların kendisine gösterdiği güven ve desteğin kendisini daha da motive ettiğini belirterek, Samsun'un kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Yılmaz, partisinin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda hareket ederek, Samsun'un geleceği için önemli projeler üreteceğini de sözlerine ekledi.

Genel Başkanlığını yürüttüğü kısa adı ASFED olan Ankara Samsun Dernekler Federasyonu tarafından 600 öğrenciye burs veriliyor.

Verilen bursların yansırsa ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz Gençlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için elinden gelen çabayı gösteriyor.

Bu sebepten dolayı ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz, ‘Gençlerin Osman Abisi’ olarak biliniyor.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN