Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-03-2021 07:35   Güncelleme : 08-03-2021 07:46

AK Parti Samsun Teşkilatına Kadın Kolları Nerede Eleştirisi

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Atakum İle Başkanı Abdülkadir Köstek, İl Sosyal Politikalar Başkanımız ve İlkadım ve Canik İlçe Başkanlarının çocuğunun gözleri önünde şiddete uğrayan E.M’yi ziyaret edenlerin arasında hiç kadın kollarından bir ismin olmaması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

AK Parti Samsun Teşkilatına Kadın Kolları Nerede Eleştirisi

Bir dönem AK Parti’de il başkan yardımcılığı ve Seçim Koordinasyon merkezi başkanlığı da yapan Avukat Şefik Şimşek Sosyal medya hesabından yaptığı eleştiride, “İl kadın kolları başkanı Ankara’da olabilir Yardımcısı temsilen olabilirdi. İl yönetiminden kadın üyeler ziyaret edebilirdi. Olumsuzluklarda maalesef yöneticiler ve Partimiz gündeme gelmekte. Bakınız İyi Parti ilçe başkanı sosyal medyada boy boy resim veriyor hastanede keza Samsun Baro Başkanı aynı şekilde. Yarın malum dünya kadınlar günü, bana göre bu hata bu vesileyle kapatılabilir.

Biz yönetimde değiliz elimizden sadece yürütme gücünü elinde bulunduran ve yönetici konumunda olan Sizleri müspet şekilde uyarmak.

 

VERİLEN GÖRÜNTÜ MAALESEF “EKSİK” BİR GÖRÜNTÜDÜR.

Sizlerin ziyaret etmesi önemli lakin mağduru bayan olan bir şahsa hiç bir bayan yöneticinin ziyaret etmemesi eleştiri konusu yapılır.

İl yönetiminde onlarca üyemiz var bayan belediye başkanımız var Onların bu konuda daha duyarlı ve hassas davranması gerektiğini naçizane düşünüyorum.

Recep YAZGANRecep YAZGAN