Güncel
Giriş Tarihi : 28-06-2020 12:06   Güncelleme : 28-06-2020 12:06

AK Partili kadınlar hayvanları unutmadı!

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen basın açıklamasıyla sokak hayvanları için ortak çağrıda bulundu.

AK Partili kadınlar hayvanları unutmadı!

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen faaliyete 81 ildeki kadın kolları başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İl Kadın kolları başkanlarının okuduğu açıklamada, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması ve sosyal hassasiyetin artırılmasına vurgu yapıldı.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen etkinliklerde kadınlar, sokak hayvanlarının beslenme, barınma ihtiyaçlarını ve varlıklarının hatırlanmasını sağladı.

AK Partili kadınlar, etkinlik kapsamında barınma evlerini ziyaret ederek, sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyaçlarını karşıladı ve çocuklarıyla beraber etkinliğe destek oldu.

AK Parti Kadın Kolları Samsun İl Başkanı Rabia Baykeser de bütün hayvan gönüllülerine seslenerek, kapılarının önüne su ve mama bırakmalarını talep etti.

Ak Parti Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak 81 ilde eş zamanlı sokaktaki sessiz canlar için Samsun Doğu Parkta düzenlenen etkinliğe AK Parti Samsun il Başkan yardımcısı Muharrem Kayan, Canik Ana kademe ilçe Başkan yardımcıları Adem Çakır, Reşat Etli de katıldı.

Basın açıklamasının ardından Samsun Saathane meydanında güvercinlere ve sokak hayvanlarına su ve mama verildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN