Genel
Giriş Tarihi : 28-09-2018 12:18   Güncelleme : 28-09-2018 12:18

Akşener: Başkanlarımız belediye başkan adaylarımızdır!

Akşener: Başkanlarımız belediye başkan adaylarımızdır!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Mevcut Belediye Başkanlarımız Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde de adaylarımızdır.” Dedi.

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi seçimlere iddialı girmek isteyen İYİ Parti, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Partili Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Pınarbaşı Belediye Başkanı Hamit Çevik´in katılımıyla İstanbul´da bir toplantı düzenledi. 

Mart 2019´da yapılması planlanan yerel seçimler gündemiyle toplanan heyet, hedeflerinin hâlihazırdaki belediyelerini korumak ve özellikle güçlü oldukları seçim bölgelerinde yeni belediyeler almak olduğunu belirtti.

İYİ Partili 8 Belediye Başkanı ile Yerel Seçimlerde, aday belirleme, saha çalışmaları, parti politikalarının vatandaşlara anlatılabilmesi ve İyi Belediyecilik Uygulamaları konularında izlenilecek yöntem üzerine istişareler gerçekleştiren Akşener, ‘´Sizler şu anda partimizin belediye başkanı ve aynı zamanda Mart 2019´da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde de Belediye Başkan adayımızsınız. Çok çalışacak ve başta büyükşehir belediyeleri olmak üzere il ve ilçe belediye başkanlıklarını alarak, alt yapıdan sosyal yaşantıya, tesislerden halkla ilişkilere kadar Türkiye´de Belediyeciliğe yeni bir anlayış kazandıracağız.´´ dedi.

Kaynak: anamurekspres.com

 

adminadmin