Akustik Panel

Ofislerde, kafelerde, sinemalarda, tiyatrolarda oluşan ses kargaşası ile birlikte oluşan yankı probleminin önüne akustik paneller ile geçebilirsiniz.

Teknoloji - 27-11-2020 15:12

Dekoratif görünüm sağlayan akustik paneller bir diğer ismiyle akustik kumaş kaplı paneller olarak geçmektedir. Akustik Panel ortamlarda yeni bir alan oluşturmak alan bölmek ve duvarlara tavanlara kullanımı sağlanarak ortam akustiği sağlanması adına üretimi gerçekleştirilmektedir. Günümüzde çağrı merkezleri gibi alanlarda sıklıkla kullanılan akustik seperatörler bunlara örnek olarak gösterilebilir. Akustik seperatörler masalar arası kullanımı sağlanan ürünün çeşididir. Her iki tarafı kumaş kaplı yapısı ve içerisinde yer alan akustik süngerler sayesinde ses geçişlerini kontrol altına alma konusunda başarılı ürün çeşididir. Akustik seperatörler talebinize uygun ayak çeşitleri ile üretimi gerçekleştirilebilmektedir. Alanlarınızı bölmek için akustik panel kullanmak istiyorsanız sepratörlere benzeyen biraz daha büyük Akustik Panel çeşidi olan akustik paravanların kullanımını sağlayarak ortamlarınızda alanları bölebilir ses karmaşasını en aza indirebilirsiniz. Akustik paneller piyasada uygun fiyatlarla dekoratif görünüm elde edilmesi adına akustik sünger akustik kumaş kullanımı sağlanmadan cam yünü taş yünü gibi malzemelerle üretilen ürünler piyasada mevcut bu nedenle ürünleri karşılaştırırken yalnızca fiyat değil ürünün içeriğine bağlı olarak karşılaştırma yapmanız önerilmektedir.

Şık bir tasarımı olan akustik panellerin en doğru ham maddelerin kullanımı sağlanarak üretimi gerçekleştiren Turkish Acoustic web siteleri üzerinden teknik bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Akustik Panel duvarlarınızda tavanlarınızda birçok alanda uygulayabilirsiniz. Tavanlarda uygulamanız adına askı aparatları ile uygulanacak şekilde Turkish Acoustic tarafından üretilebilmektedir. Ofislerde, kafelerde, sinemalarda, tiyatrolarda günümüzde ortamda oluşan ses kargaşası ile birlikte oluşan yankı probleminin önüne geçebilmek adına Akustik Panel çeşitlerini duvarlarda tavanlarda uygulanarak hem dekoratif bir görünüm elde edebilir hem de ortamdaki ses kargaşasını kontrol altına alabilirsiniz. Akustik panelleri tercih ederken alanınıza uygun dekora uyum sağlanabilmesi adına Turkish Acoustic üretim talebinde bulunduğunuzda kumaş rengi dokusu ve yanmazlık seviyesine bağlı olarak akustik kumaşları tercih edebilirsiniz. Alanınızda farklı bir dekor sağlamak adına 3 boyutlu panelleri tercih edebilirsiniz. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen Akustik Panel çeşitleri teknik şartnamelere uygun şekilde üretimi gerçekleştirilmektedir. Alanınıza uygun akustik ürün ile ilgili karar veremediyseniz Turkish Acoustic ile iletişime geçerek alanınıza en uygun akustik ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri