Çocukların ilgisi lunapark ve hayvanat bahçesine oldu

SAMSUN (AA) - Kurban Bayramı'nda güzel havayı fırsat bilen aileler tatillerini çocukları ile lunapark ve hayvanat bahçesi gibi alanlarda değerlendirdi

Güncel - 27-09-2015 17:30

SAMSUN (AA) - Kurban Bayramı'nda güzel havayı fırsat bilen aileler tatillerini çocukları ile lunapark ve hayvanat bahçesi gibi alanlarda değerlendirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde bayram tatili boyunca ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Hayvanat bahçesinin küçük ziyaretçileri hayvanları ilgiyle inceledi.

Lunaparkta ise çarpışan araba, dönme dolap, atlı karınca, balerin, gondola binen çocuklar gönüllerince eğlenerek tatilin ve güzel havanın tadını çıkardı.

Çocuklarıyla keyifli vakit geçiren aileler ise, "Bayramda şehir dışına çıkamayanlar için en büyük eğlence kaynağı lunapark oluyor. Hem biz hem de çocuklarımız oyuncaklara binerek keyifli vakit geçiriyoruz” diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri
haber medya kadın