Kısır Döngüler Samsunspor'a Zarar Verir!

Köşe Yazıları - 03-08-2020 14:35

Samsunspor' un bugüne dek başınane geldiyse hep bu kısır döngülerden, adam kayırmalardan, başarıyı sahiplenme yerine, kıskançlılıklardan, çekememezlikten ve en önemlisi de birbirimizi hep yanlış anlamaktan, algılamaktan gelmiştir !

Birbirimizi sevgi ve saygıyla kucaklamak, birlikten dirlik doğar düşüncesiyle değil de hep şahsî düşünmekten, takım, kulüp, yönetim anlayışını sadece ve genelde menfaat ilişkileri i üzerine planlamaktan; maalesef bu kısır döngülerden, bu iç çekişmelerden ve hiç uğruna kavgalaran, çatışmalardan, başarıya tam mânada  odaklanamıyoruz !

Yüksel Yıldırımdönemi ile; Yılport Samsunspor, adeta birşahlanış dönemine girmiş ve bugün hepimizin de gördüğü gibi, 2. Lig A Grup' ta; en yakın rakibimiz olan 63 puanlı Manisa FK' YI 73 puanla ve Şampiyon olarak, PTT 1. Ligi' ne  yükselme başarısı göstermiştir.

Böyle bir takım; bırakın eleştirilmeyi, sadece ayakta alkışlanır. Alkışlayın bu takımı elleriniz acıyana kadar; şiirler, marşlar yazın, şampiyonluk mücadelesine hep birlikte sahip çıkıp omuzlayın !

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Diğer Haberleri