ONLAR KRAL OLABİLİRLER AMA TÜRKİYE’DE HÂKİMLER VAR

Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Harun Çelik, Mahkeme kararıyla görevine yeniden iadesiyle ilgili olarak Akasyamhaber’e konuştu:

Kent Kültürü - 02-10-2013 13:03

“Mahkeme 10 gün içinde görevime geri dönmeme kara verdi. Karşı taraf temyize gitmezse görevime dönmem için yazılı davet yapılması gerekiyor.. Göreve başlama kararımı yazı elime gledikten sonra vereceğim..”

Mahkeme sonucunun kendisinin beklediği şekilde cereyan ettiğini de belirten Çelik şunları söyledi;

“Türkiye’de hakimlerin olduğuna inancım hiç sarsılmamıştı.. Ben bana yapılan iftiraların asılsız ve mesnetsiz olduğunu mahkeme kararı ile ispatlamış oldum ama bu dava burada bitmedi..

Bir de bu işin İlahi Adalet bölümü var.. Oradaki hesaba inanan insanlar olarak iftiracıları Allah’ın adaletine  de havale ediyorum..

Benim için o makama geri dönmek ve o koltuğa tekrar oturmak çok önemli değil.. Aslolan iftiraların asılsız olduğunun adalet tarafından beni karalayanların yüzlerine çarpılmasıydı.. Elhamdülillah öyle de oldu..

Şimdi eğer dosyayı temyize göndermeseler 10 gün içerisinde bana görevine geri dön şeklinde bir yazı göndermeleri gerekiyor.. Bu yazı geldiğinde göreve dönüp dönmeme konusunu düşünerek kararımı vereceğim..
 
Günün Diğer Haberleri