Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Hilebaz, sahtekârları!

“Samsun Büyükşehir Belediyesi Ayvacık barajını bombalayacak! Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun’un Ayvacık İlçesinde bulunan Suat Uğurlu Barajının yakınında taş ocağı açmak için harekete geçti” şeklindeki haberimizin ardından,

Köşe Yazıları - 06-10-2017 12:44

“BİÇARE, ZAVALLI, HAİN, NANKÖR, SAMSUN DÜŞMANI, MİLLET DÜŞMANI, YATIRIM VE KALKINMA KARŞITI, GÖZÜ DÖNMÜŞ, BİLGİ YOKSUNU, YALANCI, İFTİRACI, FİTNECİ, KALBİ KİNLE KARARMIŞLARIN, KÜÇÜCÜK PARALAR KARŞILIĞINDA YAPTIĞI ZORAKİ HABERLER...” diyerek bizlere saldıran Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü tarafından istenen, “Samsun İli Çarşamba İlçesi Ordubaşı Mahallesi Mevkiinde işletilmesi planlanan II-A Grup 3343078 Erişim numaralı Bazalt hammadde sahasındaki kaya kütlelerinin parçalanması için çevrede bulunan Suat Uğurlu Barajı Bent gövdesi ve çevre yapı birimlerine zarar vermeyecek patlamalı kazı tasarım Projesi, Vibrasyon ölçümlerinin yapılması ve ölçüm verileri sonucunda patlatma paterni oluşturulması için Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığına hazırlattığı sismik ölçüm ve akredite edilen değerlendirme raporundaki sahtekârlıklar için ne diyecek?

Evet, şimdi de Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt’a kendi cümleleriyle biz soruyoruz;

SİZDE HİÇ Mİ VİCDAN YOK...

YAZIK DEĞİL Mİ...

GÜNAH DEĞİL Mİ...

SİZDE HİÇ Mİ ALLAH KORKUSU YOK...

Madem çok dürüstsün, makamının sana sağladığı imkanlara, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin siyasi ve ekonomik gücüne sığınmadan, facebook sayfanda her fırsatta Reis’in resimlerini paylaşarak sağladığın paravana saklanmadan cevap ver;

Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü tarafından istenen ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü öğretim görevlileri Yrd. Doç. Dr. Ferdi Cihangir, Prof. Dr. Ayhan Kesimal ve Doç. Dr. Bayram Erçıkdı’ya döner sermayesi projesi olarak hazırlattığınız raporu proje sorumluları imzalamadan ham haldeyken bir şekilde elde ederek sahte imzalarlar ve verilerle oynayarak sunmanız hiç size yakıştı mı peki?

08.06. 2017 tarihli üst yazıdaki imzanıza sahip çıkarak istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü’ne de soruyoruz;

Sahte belgeleri tespit etmenize rağmen hukuki yollara başvurmak yerine neden raporun orijinalini isteyerek, getirilmesi için süre tanıdınız?

Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü öğretim görevlileri Yrd. Doç. Dr. Ferdi Cihangir, Prof. Dr. Ayhan Kesimal ve Doç. Dr. Bayram Erçıkdı’ya soruyoruz;

İmzalarınızın taklit edilerek henüz tamamlanmamış,

Samsun İli Çarşamba İlçesi Ordubaşı Mahallesi Mevkiinde işletilmesi planlanan II-A Grup 3343078 Erişim numaralı Bazalt hammadde sahasındaki kaya kütlelerinin parçalanması için çevrede bulunan Suat Uğurlu Barajı Bent gövdesi ve çevre yapı birimlerine zarar vermeyecek patlamalı kazı tasarım Projesi - Döner Sermaye Projesi'nin Word halini kime neden verdiniz?

Projenin imzalarınız taklit edilerek ve verilerin değiştirilerek ilgili makama sunulduğunu öğrendikten sonra konunun muhatapları hakkında neden hukuki yollara başvurmadınız?

Son olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a soruyoruz;

Belediyenin başı olarak Karadeniz Tekink Üniversitesi Raporunu sahte imzayla sunarak DSİ’yi aldatan bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz, bu facianın altından nasıl kalkacaksınız?

Başyazı

Günün Diğer Haberleri