Samsun’da PCR testlerine yanlış mı bakılıyor!

Samsun’da Erasmus projesi için yurt dışına çıkacak öğrenciler PCR testi şoku yaşadı.

Samsun Haber - 26-02-2022 13:48

Konu hakkında bize ulaşan bilgi aynen şöyle,

Erasmus projesi ile ilgili çocuklarımız bir haftalık  yurtdışına gideceklerdi.

Bununla ilgili pasaport ve harç işlemlerini yaptırıp valizlerini dahi hazırlamışlardı.

Hatta sıkıntı olmasın diye kendilerini bir haftalık kendi ailelerinden dahi karantinaya çekilmişlerdi.

Nihayet PCR testi verip yurtdışına gitme işlemi yapılacaktı.

Samsun'da  Yurtdışına çıkış için PCR  testi verilen yer olan diş hastanesinde İlk testleri malesef pozitif çıktı.

Ailelerin itirazına istinaden tekrar test verildi , titizlikle çalışılan testlerin sonucu negatifti.

Üçüncü sefer kontrol testleri dış hastanesine verilip eğitim ve araştırma hastanesinin laboratuvarında çalışıldığında testler negatif çıkmıştır.

Şimdi soruyoruz;

Çocuklar yurtdışına gidebilecekler mi?

Çocukların yurtdışı hayaline engel olan yürütülmeyen Samsun sağlığının durumu ne olacak?

Hastaların ameliyat olmak için verdikleri testlerin sonucunun pozitif olarak çıkmasından doğan hastalıkların ilerlemesine sebebiyet veren sağlığın durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

ASIL SORU

Sağlık hizmeti ile ilgili her türlü başvuru ve şikâyeti değerlendirmek ve sonuçlandırmak, halkın sağlığını korumak olan Sağlık Müdürlüğünün görevini bu olayda nasıl değerlendiriyorsunuz?

Günün Diğer Haberleri
haber yazılımı