Yardımlaşma derneği üyelerinden huzurevi ziyareti

KASTAMONU (AA) – İstanbul'da faaliyet gösteren İnebolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, İnebolu Sabahat Bahriyeli Huzurevi'ni ziyaret etti

Güncel - 29-03-2015 17:30

KASTAMONU (AA) – İstanbul'da faaliyet gösteren İnebolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, İnebolu Sabahat Bahriyeli Huzurevi'ni ziyaret etti.

Dernek başkanı Rıza Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'dan 120 kişilik kafileyle ilçeye geldiklerini söyledi.

İki günlük gezi kapsamında İnebolu Huzurevi sakinlerini de ziyaret ettiklerini belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Huzurevinde kalan büyüklerimizin hatırlarını sorup sohbet ettik. Daha önce de gelmiştik. Ziyaretimizden çok duygulandılar ve çok memnun kaldılar. Herkese burayı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Günün Diğer Haberleri
haber medya kadın