Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-01-2021 08:43   Güncelleme : 14-01-2021 08:43

Artık Bıktık Bu Fetö/Pkk Yaftalamasından!

Artık Bıktık Bu Fetö/Pkk Yaftalamasından!

Ne günlere düştük aman Allah’ım! birinin hesabına gelmeyen bir şey söyle hemen seni FETÖ/PKK yaftasıyla damgalıyorlar. Bir de HÜDA-PAR’a yakınlığı olanları da “Hizbullahçıdır” deyip öteliyorlar. Ne yapalım bu düzeyde ucuz vatandaş yetiştirmişiz, kerameti kendinden menkul adamlar işte. Tebi bunlara adam denilse.

Ayıptır, günahtır bu tür suçlamalardan çekinmek, uzak durmak lazımdır diye düşünüyorum, çünkü kul hakkına giriyor.

15 Temmuz sonrası ilk KKH ile görevinden uzaklaştırılan kimseleri hatırlayın on binlerce kamu çalışanı mağdur duruma düştü. Ezbere de konuşmıyorum, çünkü 11400 kişi mor beyin programı tuzağına düşmüştü. Ondan sonra da zamanın başbakanı Binali Yıldırım bey dedi ki, “20 bin kişi görevine döndü”, bu durum; KHK ile uzaklaştırılan kimselerin en az bu sayıda mağdur olduklarının sayısal delili değil midir?

Ben o süreçte Diyarbakır Ak parti il başkan danışmanıydım. Ne yazık ki bu durum karşısında elleri ayaklarına dolanan bazıları gelen gidene karşı mesafeli duruyordu, benim bir teklifim oldu “gelin birkaç kişi görevlendirin, gelen gidenle ilgilensinler” dedim, ama yanaşan olmadı ve geleni gideni bana yönlendirdiler.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN