Güncel
Giriş Tarihi : 02-10-2014 20:00   Güncelleme : 02-10-2014 20:00

Artvin Valisi Cirit'in Kurban Bayramı mesajı

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Kemal Cirit, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Artvin Valisi Cirit'in Kurban Bayramı mesajı

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Kemal Cirit, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Vali Cirit mesajında, bayramların dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının tazelendiği ve pekiştirildiği günler olduğunu belirtti.

Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi hasletlerin canlı bir şekilde yaşandığı ve yaşatıldığı bu günlerin Artvin'de ayrı bir coşku ve heyecanla idrak edildiğini bildiren Cirit, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere, her bayram bir gönül alma, kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesidir. Büyüklerimizi hürmetle hatırlamanın, küçüklerimizi içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramlarla erişilmektedir. Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş, bu atmosferi tüm yıla yaymış büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu nedenle, Artvinli hemşehrilerimin zor durumda olan, yardıma muhtaç insanlara her zaman olduğu gibi bu bayramda da büyük bir hassasiyetle yardım elini uzatacaklarından şüphe duymuyorum.

Bayramların acıya dönüşmemesi adına da vatandaşlarımızın trafikte daha dikkatli olmaları bizler için de önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Artvinli hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

adminadmin