Güncel
Giriş Tarihi : 02-06-2015 20:30   Güncelleme : 02-06-2015 20:30

Artvin'deki trafik kazası

ARTVİN (AA) - Artvin'de kızlarının mezuniyet törenine giden ailenin bulunduğu otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu hayatını kaybeden Servet Hamzaoğlu'nun (56) cenazesi, toprağa verildi

Artvin'deki trafik kazası

ARTVİN (AA) - Artvin'de kızlarının mezuniyet törenine giden ailenin bulunduğu otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu hayatını kaybeden Servet Hamzaoğlu'nun (56) cenazesi, toprağa verildi.

Hamzaoğlu için Artvin Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve akrabalarının yanı sıra Artvin Valisi Kemal Cirit,  İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş,  Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan ile vatandaşlar katıldı.

Törende Vali Cirit, Hamzaoğlu’nun yakınları ile akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Hamzaoğlu’nun cenazesi, namazın ardından Şara Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Atatürk Üniversitesi İktisat Fakültesindeki eğitimini tamamlayan kızı İpek'in mezuniyet törenine katılmak üzere yola çıkan Servet Hamzaoğlu'nun kullandığı 08 DC 928 plakalı otomobil, Artvin-Yusufeli karayolunun Sebzeciler köyü mevkisinde elektrik direğine çarpmıştı. Kazada sürücü Servet Hamzaoğlu hayatını kaybetmiş, eşi Canan (41), kızları İrem (18) ve İzel Hamzaoğlu (15) ile baldızı Hediye (37) ve oğlu Alperen Fehmi Yıldırımoğlu (5) ise yaralanmıştı.

adminadmin