Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-06-2021 11:56   Güncelleme : 15-06-2021 11:56

Aşı Olalım

Aşı Olalım

Aşıya devam ama aşı ne kadar güvenli koronavirüs olmaktansa aşı olmak çok iyidir. Yalnız aşının zararları  nüfusun önünü kesmek maksatlı ise  adamlar başardı. Hem virüste hem aşı da başarılı oldular. Bu bununla bitmez...2 yıl dinlenelim aksiyonlara sonra kaldığımız yerden devam...Küresel gücün bir planı varsa Allah’ın planı ondan daha etkili olur. İzlemeye devam...Aşı olmayanlarla 2 yıl sonra ölmezse demek ki koronavirüs bitti.Aşı olanlar da 2  yıl sonra yan etkiler göstermezse demek ki aşı güvenli.1 aşının maliyetinin 5 bin TL olduğunu düşünürsek devlet yine iyi iş çıkardı.Hocamıza da teşekkür ederiz. Tabi ülkeyi zenginler yönetmeli yoksa bu halk nasıl eder? Zengin zengin olmaya devam ede dursun diğer yandan halka aşık halka yakın olan insanlar şiirler, şarkılar yazmaya devam etsin.

Bir gün bir işçiyi haksız yere patronu işten çıkartır.İşçi hakkını aramak için avukata başvurur. Avukat işçiyi işyerinin en yaşlı çalışanına yönlendirir. İşçi en yaşlı çalışana gider der ki ben işsiz kaldım bana akıl ver.Yaşlı da ona derki ya oğlum senin patronun liyakatsiz kafana takma benden haber bekle der.

İşçi işleri hızlandırmak için avukatın yanına gidemez. Çünkü işsizlikle uğraşırken para harcamak istemez.Patronu ile konuşması ve mağduriyetinin giderilmesi için patronunun babasını ziyarete gider.Haksız yere işten çıkarıldığı için utanır. İki büklüm olarak, utana utana başına gelenleri patronunun babasına anlatır. Baba hemen oğlunu arar konunun detayları ile ilgilenmez. Oğlunun sözünün üstüne söz koymayarak tamam der sorunu çözmek yerine konuyu oracık ta kapatır işçiyi yanından yollar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN