Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-08-2019 10:55   Güncelleme : 21-08-2019 11:30

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Ve Şirket Müdüründen Akasyamhaber’e Tehdit!

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi ve Atakum Belediyesi İmar İnşaat Şirketinin yerine kurulan Atakum Sanat Kültür Tur. Yön. Org. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. müdüründen Akasyamhaber’e tehdit ve hakaret içerikli çirkin saldırı geldi.

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Ve Şirket Müdüründen Akasyamhaber’e Tehdit!

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Ümit Bektaş, Atakum Sanat Kültür Tur.Yön.Org.Gıda San. Ve Tic.Ltd.Şti müdürü Erkan Sağlık’ın da etiketlenerek Berat Keleş tarafından facebook üzerinden Akasyamhaber’e çirkin ve tehdit içerikli paylaşımlar yapıldı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin Twitter hesabından PKK terör örgütü sevicisi ve halen terör örgütü propagandası yapmak suçundan hapishanede olan HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş hakkındaki müspet twetleri retwetlendiği haberimizin ardından Akasyamhaber hedef alınarak çirkin saldırılar başladı.

Atakum Belediyesi Basın servisinden yapılan açıklamada söz konusu twitter hesabının Cemil Deveci tarafından kullanıldığı ve daha sonra hesabın adının deştirilerek kullanılmaya devam edildiği doğrulanırken, Berat Keleş tarafından Akasyamhaber hedef alınarak yapılan tehdit içerikli paylaşımlarda,

“Akasyam haber adlı sahtekâr düzenbaz haber sitesi başkanımıza karşı algı operasyonu yapmaya devam ediyor. Bu siteyi yöneten kişiler şunu bilmeli ki bu tarz haberlerle başkanımızı yıldıramaz tam tersi daha da güçlüleridir yaptıklarınızın elbette karşılığı olacak. Cesaretiniz yok yüreğiniz yok yazdığım yorumu kaldıracak kadar yüreksizsiniz bu saatten sonra korkmayın titreyin” Denildi.

Akasyamhaber, açıktan küfür ihtiva etmeyen her yorumu yayınlıyor.

Öte yandan;

göreve gelir gelmez makamından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmini kaldıran,

City Mall AVM’deki hisselerini ve avukatlığını eşine devreden,

AVM’nin kaçak olarak yaptığı müştemilatı yıktık şeklinde açıklama yapmasına rağmen yıkılmadığı ortaya çıkan,

Eski belediye başkanı İshak Taşçı’ya ispatı gayrı mümkün iftiralarla saldıran,

Dün 15 Temmuz Darbe teşebbüsüne ‘tiyatro’ derken bugün darbeyi zoraki kabul eden beyanatlarda bulunan,

Eşinin yeğenini göreve başlatması ulusal basında yeri alan,

İcraat yerine sürekli polemiklerle gündeme gelen,

Kendisini eleştiren basına zırnık yok diyerek eleştirmeyenleri beslediğini itiraf eden,

FETÖ’den gözaltına alınanların avukatlığını yapan,

AK Parti Atakum İlçe Başkanına cevap verirken eşinin “kaçak bölümü yıktırdım” şeklinde açıklama yapmasına rağmen yıkılmayan kaçak bölüm, City Mall’daki hissesi, konumu ve avukatlığı hakkında hiçbir açıklama yapmayan eşinin yalan beyanlarına sessiz kalan Atakum Belediye Başkanı Deveci’nin meclis üyesi ve işe aldıkları tarafından savunulması şaşırtıcı bulunulmadı.

Söz konusu tehdit, iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar hakkında Samsun Cumhuriyet Savcılarının harekete geçeceklerine inanıyor ve söz konusu şahıslar hakkında şikayet hakkımızı kullanarak ayrıca suç duyurusunda bulanacağımızı belirtiyoruz.

adminadmin