Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 24-04-2019 14:24   Güncelleme : 24-04-2019 14:24

Atı Alan Üsküdarı Geçmişti!

Atı Alan Üsküdarı Geçmişti!

Hani bir deyiş var ya “ atı alan Üsküdar’ı geçti” diye, evet işte öyle. Sezon boyunca yırtındık durduk bir maçı da rahat kazanalım diye. Evet Uşakspor maçını rahat değilse bile farklı kazandık.

Kazandık ama yine bu durumumuza iyi bir örnek teşkil eden  bir deyişimiz var “ geçti Bor’un pazarı sür eşeği Niğde’ye” diye.

Evet bu deyişler boşuna denmemiş ve tamda bu günkü durumumuzu anlatıyor. Öyle maçlar oynadık ki Samsun’dan her hangi bir amatör takım çıkarsak anca bu kadar kötü olabilirdik.

Ama hepsi geçti çok rahat şampiyon olabileceğimiz bir sezonda playofftan çıkmaya çalışacağız.Peki bu mümkün mü? Kolay olmayacağı kesin ama oyuncu kardeşlerimiz isterse ve gerektiği gibi mücadele ederlerse niye mümkün olmasın? Ama bu iş sadece oyuncularla bitmiyor teknik ekibinde dersine iyi çalışması gerekiyor. Bir Sergen Yalçın’ın Fenerbahçe’yi nasıl çözdüğünü hepimiz izledik. Bir Okan Buruk’un Başakşehir’i nasıl durdurabildiğini gördük. Rakibi iyi etüt edip artılarına tedbir alıp zayıf yönlerinden faydalanabilecek oyun ve yuncu tercihi bu işi bitirir.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin