Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-04-2019 15:55   Güncelleme : 19-04-2019 15:55

Başkan Demir: Samsun’u Birlikte Şahlandıracağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Samsun için var gücümüzle çalıştık. Bundan sonrada devam edeceğiz” dedi.

Başkan Demir: Samsun’u Birlikte Şahlandıracağız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

HEP BİRLİKTE HEDEFLERE…

Samsun için planlanan hedeflere beraberce, elbirliği ve istişare ile hep birlikte yürüyeceklerini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş, “31 Mart’ta bir kere daha milletimizin büyük teveccühüne mazhar olduk. Hizmet yolunda adeta yeni bir sayfa açtık. Allah’ın izniyle ortak aklı ön planda tutarak ilimiz, hemşehrilerimiz için gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Seçim çalışmalarındaki katkılarından dolayı Köktaş’a teşekkür eden Başkan Demir, “Seçim öncesi vaat ettiğimiz bütün projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Samsun’u daha ileriye taşımak için el ele gönül gönüle hizmetlere ara vermeden elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Samsun'u şahlanışa birlikte taşıyacağız. Seçim öncesi ve sonrası bizi yalnız bırakmayan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

adminadmin