Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-08-2019 09:00   Güncelleme : 10-08-2019 09:00

Başkan Kılıç, Ortak Akla Önem Veren Bir İnancın Paydaşlarıyız!

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç göreve geldiği andan itibaren hayata geçirdiği, oldukça dikkat ve takdir toplayan Ortak Akıl buluşmalarına devam ediyor.

Başkan Kılıç, Ortak Akla Önem Veren Bir İnancın Paydaşlarıyız!

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kılıç ve ekibi Bafralı Müteahhitlerle bir araya geldi.

İlçede görev yapan Müteahhitler ile ikinci kez gerçekleştirilen istişare toplantısına Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Belediye Başkan yardımcıları ilgili birim müdürleri katıldı.

SEMİZ: “BU ŞEHİR HEPİMİZİN”

Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Şehrimizin değerlerine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Mimari açıdan güzel görünmesi için paydaşların tamamının el birliği yapması gerek. Bafra hepimizin” Dedi.

KIRCALI: “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Böylesi toplantıların tertip edilmesi Bafra için oldukça önemli. Belediye Başkanımıza bu noktada teşekkür ediyorum. Bafra’mızı güzelleştirmek adına hep birlikte hareket edersek başarıya ulaşmamızda hiçbir engel kalmaz. İlçenin imari yapılanması ile ilgili üzerimize düşen görevi yerine getirmekte kararlı olmalıyız. Bizler yapılaşmayı gerçekleştirirken hem ovamızı hem de çocuklarımızın yaşam alanları koruyacağız” Dedi.

KILIÇ: “ORTAK AKLA ÖNEM VEREN BİR İNANCIN PAYDAŞLARIYIZ”

Ortak Akla önem veren bir inancın paydaşları olduklarını belirten Bafra Belediye Başkan Hamit Kılıç ise, “Bafra’mızı ilgilendiren düşünce ve tavsiyelere her zaman ihtiyacımız var tüm kesimlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Ortak akıl buluşmalarımız kapsamında daha fazla kişiye söz hakkı verebilmek adına müteahhitlerimizi iki gruba ayırmış, kalan müteahhitlerimizi de davet edip onlarında görüş ve önerilerini alacağımızı belirtmiştik. Bu gün bu amaçla bir aradayız.” Dedi. 

“HUKUKUN DIŞINA ÇIKMADAN ÇÖZÜM BULMAK”

Müteahhitlerimizin yaşadıkları sorunları kendi ağızlarından dinlemek, sorunları karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmak için söz konusu toplantıyı tertip ettiklerini belirten Başkan Kılıç, “Daha önce İlgili personelimize inşaat ruhsatı ve iskân raporu almaya geldiklerinde müteahhitlerimize hukukun ve kuralların dışına çıkmadan bir an önce sonuç alınması için gayret göstermeleri talimatını vermiştim. Arkadaşlarımızın bu konudaki hassasiyetleri devam ediyor. Bizler görevimizi yaparken ilçemizdeki müteahhitlerimiz ya da esnaflarımızın gözünden bakmaya çalışıyoruz. İnşaat sektöründe başta imar olmak üzere yapmamız gereken çok çalışma var” Dedi.

Müteahhitlerle yapılan istişare toplantısı karşılıklı görüş alış verişi şeklinde devam etti.

adminadmin