Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-01-2021 09:01   Güncelleme : 11-01-2021 09:01

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’den Mustafa Demir’e Teşekkür!

Kısa adı BEM BİR SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun Büyükşehir Belediyesi Taş Elemanları Üretim Tesislerini ziyaret ederek tesis müdürü Serkan Dilbaz ile bir süre sohbet etti.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’den Mustafa Demir’e Teşekkür!

Gayretli ziyareti sırasında,  “Zaman mevhumu tanımadan görevini en iyi şekilde yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Doğal Taş elemanları üretim tesisinin Müdürü üyemiz Makine Mühendisi Serkan Dilbaz'a ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerimizi ilettik” diyerek şöyle devam etti;

2007 yılında Samsun Büyükşehir belediyesi bünyesinde kurulan Doğaltaş elemanları üretim tesisi son yıllarda üretim çeşitliliğini artırarak sektöre yeni bir bakış açısı getiriyor.

Standart üretilen Granit, Bordür, Yağmur oluğu, Plaktaş Küptaş'ın yanı sıra özel tasarım Çeşmeler, Kent mobilyaları, logo Taşı, Santraç Takımı,  Taş ev, Kuş evleri, Süs Havuzu gibi ürünleri tasarlayıp tesis içinde bulunan teşhir alanında alıcılarının beğenisine sunulmaktadır.

YURT DIŞI VE ŞEHİRLERARASI PAZARI VAR

Birçok şehirde pazar payı oluşan tesis özel şahıslara, Kurum ve kuruluşlar ile belediyelere de satış yapmaktadır.

Belediyemizin bütün projelerinin taş ihtiyacını kendi öz kaynakları ile karşılayan tesis diğer belediyelere de örnek teşkil etmektedir.

Bu dönem Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Mustafa Demir'in öz ve yerli kaynaklara yönelmesi ile yıldızı parlayan tesis toplam cirosunu geçen senelere oranlara ikiye katlamış durumda.

Yurt dışı ihracatına da önem verilen tesis de kontrolü bir şekilde ihracata yönelik hassas üretim yapılıyor.

Bu gibi yatırımları desteleyerek yerli üretime destek vermesi nedeni ile Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir'e BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN