Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-11-2020 06:34   Güncelleme : 27-11-2020 06:34

Bem Bir Sen Samsun’da Saha Çalışmalarına Devam Ediyor!

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetler çerçevesinde 19 Mayıs Belediyesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Bem Bir Sen Samsun’da Saha Çalışmalarına Devam Ediyor!

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli sendikal faaliyetler çerçevesinde 19 Mayıs Belediyesi ziyaretinde ilk olarak sendikanın işyeri temsilcisi Hidayet Demir ve Kadın Kolları temsilcisi Hava Erim’i ziyaret etti.

 

Daha sonra ise Gayretli ve beraberindekiler 19 Mayıs Belediyesindeki sendika üyelerini çalışma yerlerinde ziyaret ederek sendikal konularda istişarelerde bulundular.

 

 Gayretli 19 Mayıs ziyareti kapsamında daha sonra ise 19 Mayıs SASKİ Şube Müdürü Köksal Kara’yı ve sendika üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Ziyaretler ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Bem Bir Sen olarak büyük bir aile olduklarını ifade ederek; “ Böylesi büyük bir ailenin parçası olmak ve üyelerimizin talep, istek ve önerilerini yerinde almak için ziyaretlerimize devam etmekteyiz. Masa başında değil çalışan arkadaşlarımızı yerinde ve saha ziyaret etmekteyiz. Bizler için gece gündüz demeden çalışan memur arkadaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmak şahsım ve yönetim kurulum adına büyük onur. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde sendikal kazanımlarımız ve çalışmalarımız hakkında üyelerimize bire bir bilgi veriyor ve istişarelerde bulunarak bundan sonraki yol haritamızı çiziyoruz.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN