Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-05-2021 12:39   Güncelleme : 12-05-2021 12:39

Bem-Bir-Sen Şehit Annelerini Unutmadı

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Anneler Günü ve Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit annelerini unutmadı. Beraberinde sendika üyeleri ile şehit annelerini ziyaret eden Başkan Gayretli, Anneler Günü'nü ve Ramazan Bayramlarını kutlayarak hayır dualarını aldı.

Bem-Bir-Sen Şehit Annelerini Unutmadı

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen, bu yılki  Anneler Günü etkinlikleri temasını "Şehit Anneleri" olarak belirledi. Bu kapsamda Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli beraberinde Kadın Kolları Başkanı Yasemin Başar Özbek ve Şube Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi ile Samsun'daki şehit annelerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı ve hayır dualarını aldı.

Samsun Merkez ve ilçelerindeki tüm şehit annelerini koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm sendika üyeleri adına ziyaret eden Başkan Gayretli, kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevginin annelerden ibaret olduğunu ifade etti. Şehit annelerinin ise bu fedakarlıkta rolünün daha anlamlı olduğuna dikkati çeken Gayretli, "Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen olarak bu yıl ki  Anneler Günü etkinliklerimizin teması, evlatlarının kokusuna doyamadan vatana kalplerinin yarısı evlatlarını bağışlamış, gözleri yaşlı, yürekleri dağlı 'Şehit Annelerimiz' idi. Onlar yetiştirdikleri evlatlarını çekinmeden vatan, millet, bayrak, devlet için göreve uğurladılar. Evlatları şehit olduğunda ise 'Vatan Sağolsun' dediler. Biz de Bem-Bir-Sen olarak şehit annelerimize ulaşarak evlatlarının yerine ellerini öpüp, gönüllerine konuk olmak istedik. Bu anlamda, Ben-Bir-Sen Samsun Şubemiz Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Başar Özbek ve Şube Başkan Yardımcımız Hakan Çiftçi ile birlikte bu vatan için canlarını feda eden yiğit şehitlerimizin annelerini tüm kadın üyelerimiz adına ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ile Bembirsen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’nun selamlarını ilettik. Ziyaretlerimizde Canik İlçesi Düvecik Mahallesi'nde ikamet eden Şehidimiz Tayfun Pekelin'in annesi Menşure teyzemizi ve İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi Talimhane Caddesi'nde ikamet eden Şehidimiz Caner Mayendağı'nın annesi Güngör teyzemizin ellerini öperek, ‘Anneler Günü’nü tebrik ettik. Ayrıca Bafra'da şehit eşi Arife Gülal,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şube Başkanı Saadet Var ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersini ziyaret ettik. Samsun'daki bütün şehit annelerimizi ziyaret ederek, ellerini öpüp Anneler Günü'nü kutladık." diye konuştu.

Yüreği annelik hissiyle dolu olan tün kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Gayretli, "Anneler Günü vesileyle en değerli varlığımız annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın ‘Anneler Günü’nü tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. Etkinliklerimize her zaman tam destek vererek yolumuzu açan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’ya teşekkür eder saygılar sunarız. Cennetin ayaklarının altında olduğu müjdelenen; başta şehit Anneleri olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN