Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-11-2020 07:30   Güncelleme : 11-11-2020 07:30

Bem Bir Sen’den Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli "Masa Başında Değil Sahada Sendikacılık Yapıyoruz!"

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanlığı tarafından Sendikal faaliyetler çerçevesinde Ayvacık’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Bem Bir Sen’den Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli

Ziyaretler kapsamında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi ilk olarak Ayvacık Belediyesindeki sendika üyelerini ziyaret ederek talep ve önerilerini dilendiler.

 

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi daha sonra SASKİ Genel Müdürlüğü Ayvacık SASKİ Şefliği, Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Ayvacık İtfaiye Müfrezesinde çalışan sendika üyesi memurlar ile bir araya gelerek çalışma hayatına dair paylaşımlarda bulundular.

Gayretli buralarda sendika üyelerine sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş ziyaretlerin sendikal faaliyetler çerçevesinde gerçekleştiğini belirterek; “ Yapılan ziyaretlerimiz ile üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini birebir dinledik. Onların talep ve önerileri ile sendikal faaliyetlerimize yön vereceğiz. Masa başında değil sahada arkadaşlarımız ile bir arada olmaktan mutluyuz.  Sendikamız adına oldukça faydalı bir faaliyet gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN